Bucs (6-3) tar emot Giants (3-6). Monday Night Football. Bucs har två raka förluster och det tillhör inte vanligheten.

Idag kommer Giants på besök och det borde vara fina förutsättningar för att Bucs åter kan börja bygga ett staket med segrar. Båda lagen får tillbaka fler och fler spelare, vilket är positivt. Bucs får tillbaka TE Gronkowski och Giants får tillbaka RB-ässet Barkley till denna match och det är positivt. Jag har dock svårt att se Giants orka stå emot Bucs hela vägen, men samtidigt är linan på tok för hög för att finna ett godkänt handicapspel. Jag fann dock en "team total" för Bucs som jag gillar och det är att Bucs själva gör +31,5 poäng.

Jag spelar Bucs Ö31,5 poäng gjorda i matchen till oddset 2,00 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Jag tror Brady bara förlorat tre matcher i rad under hela hans karriär och det var typ 20 år sedan (se 2002). Det kommer inte ske igen. Extra viktigt för Brady är att Gronkowski är tillbaka i spel. En skyddsfilt!

2. Notera att Bucs kan ta ett stadigare grepp om NFC-toppseedning vid vinst idag. Såväl Cowboys som Packers torskade igår och Giants känns inte som ett lag som kan hota ett normalt spelande Bucs.

3. Bucs är enormt starka på hemmaplan och är 4-0 i år.

4. Bucs RB Fournette måste få igång benen och yardsen på marken igen. Han snittade ca 83 yards från vecka 4-7 och snittade 4,6 yards per försök. Det måste tillbaka till den nivån för att göra Bucs vassare.

5. Giants har tyvärr svårt att få ihop ett helt och skadefritt lag och de har inte fått till det med sina nyckelspelare. De är klart sämre än Bucs på alla dessa nyckelpositioner. Jag är helt inne på att Giants kommer få rejält med stryk idag, men som sagt; linan är för hög för att gillas.

6. Giants har inte heller någon på defense som kan sätta press på Bucs Brady i dennes passningsficka. Det är fel man att möta om du inte kan sätta press; sanna mina ord. Brady kommer plocka isär Giants secondary till kaninmat. Bradys statistik när han får vara i fred är suverän; 72,5% i completion rate, 8,1 yards per försök, 21 touchdowns och 4 interceptions med en QB-rating om 113,5, vilket är vasst.

Nej; jag är övertygad om att Bucs vinner den här fajten. Jag gillar oddset på att Bucs själva skapar Ö31,5 poäng framåt och tar det oddset till 2,00 gånger degen hos Pinnacle .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip