Tom Brady vs Aaron Rodgers i en matchup söndagskväll. Det räcker för mig. Jag kommer sitta som klistrad och bara njuta av två av de främsta som spelat just den positionen. Vem som vinner är dock en helt annan fråga.

Bucs har lyckats vinna två fajter, trots att de har varit enormt försvagade av skador över hela truppen. Bucs offensiv har inte varit lätt att förstå, men Brady har rett ut det i vanlig ordning. Vad skall vi då säga om Packers? Helt dominanta av Vikings i game 1 för att sedan studsa tillbaka och vinna mot svaga Bears. Rodgers har "lekt" med Bears genom åren och fortsatte så även förra helgen. Det som fungerade bra var Packers RBs Jones och Dillon som sprang för 193 yards på 33 försök. Nu är det ett helt annat motstånd och Todd Bowles-ledda Bucs defense är svårslagna. De såg till att forcera hela 5 turnovers mot Saints. Det är imponerande.

Var finner vi då dagens spelvärde? Jag är övertygad om att Bucs kommer vinna, eftersom Bucs defense kommer hålla Rodgers och hans brandskattade receivers på marken, samt att Brady alltid finner vägar, oavsett om han har C-kvalitet på sina receivers eller A-kvalitet. I afton vet vi att såväl Evans, Goodwin som troligen Jones är borta, men istället fyller man på med Gage, Perryman, Miller och nyförvärvet Cole Beasley (underbar i sina slot-löpningar och kan till viss del jämföras med Edelman och Welker). Bucs har toppchans på hemmaplan. Jag bedömer det som att Bucs defense kommer vara den avgörande faktorn, eftersom de i år snittat 6,5 tillåtna poäng och 276 yards. Håller man Rodgers och Packers till dessa siffror är Bucs och Brady skyldiga att vinna.

Jag spelar Bucs -1 till oddset 1,86 hos bet365 .com.

1. Ingen av Bucs eller Packers har imponerat hittills i år. Det som jag gillat med Bucs (som haft halva laget borta de två första matcherna) är att de hela tiden lyckas med att gå hem med poängen. Det i sig är en styrka som måste noteras.

2. Packers vann NFC North med 13-4 under fjolåret, men stannade upp i slutspelet mot 49ers. I år finns inte Davante att kasta till, utan Rodgers har Lazard, Watkins och Watson. Till dagens match är såväl Watkins som Watson borta. Det gör att Packers kommer fokusera på sitt springspel, men det är här som jag är övertygad om att Bucs kommer steppa upp. De har varit OK gällande rush defense, men kan bättre än så och måste vara bättre idag mot Packers RB-duo, då helheten för Bucs defense är vass.

3. Bucs är 8-2 på hemmaplan mot Packers.

4. Brady är 3-1 mot Rodgers till dags dato.

5. Jag ser ingen shootout idag. Det beror på att respektive lag har så många skador på offensiven. Att finna ett spel under totalt 42 poäng borde också tas.

6. Statistiken berättar att Packers Rodgers har haft stora problem just i Tampa. Totalt har han hela nio interventions över fem matcher. Det är inga bra nyheter för Packers fans, eftersom vi också vet att just Bucs kommer sätta press på Rodgers i fickan. När då Rodgers inte har någon att kasta till, då kan det som sagt bli stora bekymmer.

Jag spelar Bucs -1 till oddset 1,86 hos bet365 .com. Det här blir sevärt pga. våra QB-äss, men noteras bör ännu en gång - respektive lag - har stora skadebekymmer. Förvänta er ingen shootout, utan finna gärna spel under totalt 42 poäng framåt om ni letar sidospel.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip