Patriots gästar Buccaneers och under normala omständigheter är detta en munsbit för Patriots även om Bucs har sett helt OK ut hittills. Patriots har 2-2 efter fyra veckor spelade och det är sannerligen inget gott resultat. Orsaken till varför det är två förluster i protokollet har att göra med Pats defense som är allt annat än bra nu. Det mest intressanta är den "dyra" värvningen för att vara Patriots inför säsongen är köpet av cornerback Gilmore från Bills för hyggliga 65 miljoner dollar. När du sedan kikar på den secondaryn som Pats har, då börjar du klia dig lite i hårbotten och frågar samtidigt; HUR är det möjligt att Pats har tillåtit 128 poäng på fyra matcher?! Denna siffra gör att Patriots är rankade som nr 31 av 32 lag i ligan. Huvva!

...MEN vi har sett det förut och jag kommer aldrig glömma 2014, när Chiefs körde över Pats i omgång 4 om jag inte minns fel och alla frågade om det var läge att gå vidare från Brady? Facit blev att laget studsade tillbaka direkt och vann Super Bowl det året.

Jag kommer spela Patriots - 4,5 till oddset 1,89 hos Unibet .se och ser det som hämtgurka.

1. Pats har mött Bucs totalt åtta gånger och har 6-2 i inbördes, varav de senaste tre vunnits med överlägsen marginal.

2. QB Tom Brady har spelat fenomenalt de första matcherna. Absolut fläckfri boll med 328 yards per outing med 10 touchdowns och ingen interception hittills. Han bär upp sitt lag på sina axlar nu.

3. Som sagt; Patriots defense och den secondary som laget besitter håller världsklass, MEN de spelar just som de är helt under isen. OBS! Så dåliga som de var senast mot Panthers, så hade Pats vunnit om inte CB Gilmore tagit en katastrofal-penalty i slutet av matchen. Det var den penaltyn som avgjorde matchen till Panthers fördel. Ni förstår själva; Pats offensiv är gudomlig och normalt sett är defense gudomlig. Idag måste defense steppa upp och det kommer de göra. Sanna mina ord. INGEN vill ha en sur Belichick efter sig...

4. Bucs får tillbaka sin RB Martin ikväll. Killen hade ett kasst fjolår, men såg lovande ut under försäsongen. Kommer göra Bucs bättre, men som sagt; det kommer inte räcka.

5. Bucs har en del viktiga spelare borta i sin defensiv och mot Pats ruggiga offensiv är det inte bra. Inte bra alls.

Jag spelar Patriots -4,5 till goda oddset 1,89 hos Unibet .se. Ikväll får vi se ett omvandlat Pats defense som lever upp till sitt rykte. De har inte råd att gå 2-3, utan ikväll gäller bara vinst.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip