Bucs vs Rams i divisional round. Två extremt märkliga matcher igår, där såväl Titans som Packers hade allt under kontroll, men individuella misstag i slutet ledde till misär för dem båda. Illa. Det var två dåliga matcher, vilket känns märkligt när det ändå är slutspel. Vi hoppas på bättring gällande dagens två outings. Jag är övertygad om att någon av Super Bowl-vinnaren finns i någon av dessa fyra lag. Kan inte se Bengals QB Burrow el 49ers QB Garoppolo som vinnare av Super Bowl. Burrow kan vinna framöver med en bättre offensiv lina, emedan Garoppolo halkar sig fram tack vare sina medspelare.

Idag är det fjolårets Super Bowl-vinnare Bucs som tar emot ett stjärnspäckat Rams. Det är Brady mot Stafford. Det är två riktigt fina defense som möter varandra. Det är också två riktigt fina offensiver.

Jag kommer spela Bucs -1 till oddset 1,74 hos Pinnacle . Lärdomen är nämligen; spela aldrig mot Bucs QB Tom Brady a.k.a. Father Time. Det är en grundregel. Särskilt när vi pratar slutspel. I just divsional round är Brady 14-2, varav hela 9 raka vinster. Starka papper. För visst kommer The Lombardi Trophy heta Tom Brady trophy när GOAT ställer skorna på hyllan?

Värt att notera:

1. Det är åttonde playoffmatchen över de senaste 30 åren, där två QBs (Brady och Stafford) nr 1 och nr 2 gällande passade touchdowns möts. Hur det har gått tidigare? QB1 (Brady i det här fallet) har vunnit fem av de senaste sju matcherna.

2. Rams har verkligen investerat i att lyckas i år. Vilka spelare som de plockat in; Stafford, Von Miller, Odell Beckham Jr för att nämna några. De är all-in mode NU. De har också vunnit sex av sina sju senaste outings. Tittar vi på hur Bucs Brady har skött sig under Tampas färger mot Rams visar den statistiken 0-2. MEN när han spelade i Patriots var han 5-1.

3. Rams Stafford är välförtjänt i slutspelet efter många år i mörkret med Detroit Lions. Han har verkligen landat rätt. Det som är intressant med Stafford är att han ledde NFL gällande passer rating kontra blitzen. Han stannade på 139, 6, vilket är strålande. Notera också att Bucs hade en blitzprocent på 38%, vilket var rankat som nr 2 i NFL. DETTA är en match i matchen.

4. Bucs har verkligen levererat offensivt i slutspelet med Brady som skipper. +30 poäng i 5 slutspelsmatcher. Notera det.

5. När jag kikade på hur snabbt Bucs Brady fick iväg bollen mot Eagles pratar vi i snitt 2,17 sekunder. Huvva! Det är extremt viktigt för Brady att såväl Wirfs som Jensen spelar i afton. Den offensiva linan måste stå upp. OM Bucs sköter detta, då är mycket vunnit. För på andras sidan bollen finns kanske världens bäste defensive spelare i form av Aaron Donald. Nu tillsammans med Von Miller. Det är inte direkt kattskit, utan ett grymt tandempar. Brady är 1-4 under säsongen när han blivit sackad +3 gånger. Gissa om Rams kommer skicka. I tid och otid. Står Bucs offensiva lina upp, då kommer Brady leverera.

6. Playoff-Lenny är också tillbaka hos Bucs i afton. Running backen var enorm i fjolårets slutspel och han kommer göra avtryck i afton.

7. En av Rams bättre spelare, Andrew Whitworth, kommer inte spela. Tittar vi på Bucs wide receivers ser det också tunt ut mot vad det brukar. Godwin borta, Brown borta. MEN Mike Evans är den bäste av dem alla och han spelar. Sedan har Brady sin bäste vän TE Gronk i kulissen. Han kommer inte göra bort sig.

8. Det som trots allt sticker ut för mig när jag valde mitt spel, Bucs -1 och seger för dem ÄR QB Tom Brady. Han avslutade säsongen med totalen; 5 316 yards, 43 touchdowns och 12 interceptions. Det gav honom en completion rate på 67% och en passer rating på 102%. Notera också att Brady leder NFL genom alla tider med 12 720 passade yards i slutspel. Varför tjatar jag om det? Jo, Rams defense tillåter hemskt många passade yards. Brady är inte en optimal motståndare för Rams om vi kortfattat säger så. Rams har tillåtit 4 435 passade yards under säsongen. Det är inte bra. Ca nionde sämst i hela ligan. Gissa om Father Time kommer passa en hel del i afton.

Jag tror vi får se en toppmatch. Jag spelar Bucs -1 till oddset 1,74 hos Pinnacle . När krutröken lagt sig tycker jag mig se Bucs Gronk borsta av sig lite damm, samtidigt som han står där med bollen och armen i luften i end zone. Touchdown!

Bucs vinner idag.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip