Bucs vs Ravens; snacka om störtskön matchup! Ett lag spelar som förväntat - blandar och ger i sina matcher - emedan det andra borde ha många fler vinster än vad de hittills har.

Bucs har inte förlorat tre matcher i rad på över 20 år. Jag tror inte det kommer ske i afton heller, men laget är monumentalt skadedrabbat. Hela sex ordinarie spelare är skadade. Det är som sagt vidimerade toppspelare på respektive position = det är klart att det märks. MEN. I afton spelar Brady och hans gäng för att rädda sitt ansikte. De vill inte tappa det igen. Det är under deras professionella värdegrund. Jag har fortfarande kvar Bucs som ett lag i NFC-Championship och jag kommer inte ändra mig. Än. De har normalt sett alla pjäser för att kunna nå Super Bowl igen, men maskineriet har hackat betänkligt.

Jag kommer dock att spela på Bucs i afton. De måste få rätsida på sina problem även om skadorna är många och tunga. Jag spelar Bucs moneyline till oddset 1,83 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Bucs är enigmatiska. De började med 2-0 och såg dunderbra ut. Efter de har de bara vunnit en av fem matcher, vilket är helt under pari. Jag har sett samtliga matcher och visst; skadorna är många, men den offensiva linan har haft och har stora bekymmer. Det gör att Brady inte litar till fullo på dem och då blir också Bradys produktion sämre. Bucs kan inte vara 3-4 med den trupp de har. Att de dessutom skall förlora tre matcher i rad har jag svårt att se. De kommer vända på det i afton även om Ravens och Lamar Jackson är bra.

2. Bucs snitt per match var 31 poäng under förra säsongen. I år är den låga 16 poäng. Nästan halverat poängen. Inte bra. MEN. När vi pratar springspelet blir jag nästan mörkrädd. Bucs är sämst i ligan med ett snitt på 64 yards per outing. Huvva. Det kan inte bli sämre.

3. Bucs interior pass blocking är även den sämst i NFL med 87,4%. När det gäller run-blocking säger yards per-rush metric att Bucs når 1,7 yards innan kontakt. I fjol var de nr 13 i NFL med 2,7 yards. Med detta sagt under punkt 1-3 vill jag betona en sista gång; det kan inte bli så mycket sämre och en förändring är ett måste. DEN förändringen tror jag kommer ske i afton. Bucs vill tillbaka i vinnarkolumnen!

4. För Ravens vet vi att att Calais Campbell är borta, men det är flera andra starka namn som hänger på gärsgårn innan kick-off. TE Andrews har problem med ett knä, WR Bateman har problem med en fot. När även CB Humphrey, RB Edwards, CB Peters och T Stanley har åkommor = vi har två lag som är skadedrabbade.

5. Det som är min känsla är det som amerikanerna kallar "a wounded dog". Bucs vet att alla ögon är på dem. De vet också att de har den bäste genom alla tider i den viktigaste av roller. Brady kommer inte godta tre raka förluster. Det är fakta. Motivationen kommer spela in, samtidigt som Ravens är bra. De är favoriter på bortaplan och bara det i sig säger allt hur illa Bucs har spelat fram till idag. Kräftgången har varit långvarig. Det måste ta ett slut och jag är inne på att just Ravens får lida pin för det i afton.

6. Bucs RB Fournette har haft en brutal showdown ur negativ vinkel över den senaste tiden. Han sprang för 19 yards mot Panthers senast. Han tog emot sju mottagna yards (!). Det var naturligtvis hans sämsta insats sedan Lützendimman 1632. Skämt åsido, men Fournette måste steppa upp och idag möter han ligans nr 23 i rushing defense. Det finns stora möjligheter att skapa något.

7. Ravens tycker jag passar Bucs bra idag, eftersom de spelar väldigt ojämnt och är svaga, där Bucs relativt snabbt kan få utrymme i sin offensiv. Potentialen finns där, men de har inte orkat hålla ihop sitt spel över fyra kvartar.

Summa summarum; uttrycket "bounce back" är det som gör sig mest gällande här. Bucs spelar hemma. Löper risk av att förlora tre matcher i rad, vilket inte har hänt på två decennier. Jag går på "the wounded dog" och Bucs professionalism. Vi vet att de har många skador, men "first man up". De kommer inte, som grupp, att tillåta fler motgångar nu, utan de vill ändra sin färdplan framåt. Jag spelar Bucs moneyline till oddset 1,83 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip