Skadebekymren tar aldrig slut för Rex Ryans Buffalo Bills. I en redan sargad offensiv lina kommer även Bills bäste spelare WR Sammy Watkins vara borta i afton. Det är ett riktigt slag under bältet på en redan ifrågasatt ledning och trupp. Nu möter man vassa Arizona Cardinals som har en rutinerad QB, ett bra springspel med Johnson/Johnson och en av NFLs bästa wide receivers-styrkor i form av Fitzgerald, Floyd och Brown.

Jag tycker synd om Bills. De har så mycket interna bekymmer med skador och avstängningar att det inte är lätt att plocka ihop en vass trupp. Jag spelar Cardinals -1,5 till oddset 1,56.

Värt att notera:

1. Bills kickade sin offensive koordinator efter matchen mot Jets. 2015 ledde Bills NFL med 152 rushing yards per match. De första matcherna nu 2016 och Bills ligger på 24 plats med 75 rushing yards i snitt. Det håller inte.

2. Mkt surr om att Bills skall blitza Carson Palmer i afton, men det är inget nytt för Palmer. Han ledde alla quarterbacks mot blitz med 8,45 yards per dropback mot press. Enastående.

3. Cardinals är sprängfyllda på RB- och WR-fronten. Det innebär att Cards blir ännu svårare att försvara. Palmer gillar att kasta, men han är också såpass klok att hans RBs får flytta på sig oxå.

4. Det blir LeSean McCoy som kommer få göra ett riktigt bra dagsverke idag om Bills överhuvudtaget skall få syre i matchen. QB Taylor kan också springa en del, men han kommer ha fullt upp med Cards secondary och pass rush.

5. Arizona Cardinasl var 7-1 i statistiken på bortaplan under fjolåret och i år är laget bättre. Ha det i åtanke.

Hur jag än vänder och vrider på det känns det som Buffalo Bills är brandskattade gentemot en av NFLs bästa offensiv. För många skador, för många avstängningar gör det väldigt svårt för Buffalo att hålla ihop sitt spel. Rex kommer springa väldigt mkt idag, men frågan är om det räcker. Jag tror inte det.

Jag spelar Cardinals -1,5 till oddset 1,56 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip