Thursday Night Football. Cards vs Broncos. Två lag som i alla fall jag hade lite förhoppningar på inför säsongen med tanke på deras free agency, stjärnor i comeback och NFL-draft. Men icke. Cards är 1-5 och Broncos är 2-4 (med fyra raka förluster). Det innebär att kvällens match-up är grymt viktig för bägge lagen. Säsongen kan indirekt vara finito för det laget som torskar i afton. Den som verkligen sitter på pottkanten är Vance Joseph hos Broncos. Hans lag är INTE i en rebuild som kanske Cards är indirekt. Joseph kommer att kickas om Broncos torskar ikväll. Jag bedömer det så efter att ha läst en del uttalande från GM tillika Hall of Famer John Elway. Han tar inga fångar.

Jag kommer spela Broncos -1,5 till oddset 1,86 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Cards vs Broncos all-time stats är en gigantisk fördel för Broncos: 8-1-1

2. QB Keenum har en sämre offensiv lina i Broncos än hos fjolårets Vikings, vilket har medfört att Keenum kastat hela 8 (!) interceptions hittills i år. Han har helt enkelt fått för lite tid på sig i sin "passing pocket". Här måste korrigering ske NU med tanke på att Keenum hade totalt 7 (!) interceptions med Vikings på 15 matcher i fjol...

3. Cards ligger på plats nr 31 i ligan vad gäller antal offensiva yards i snitt per match - 220,5. Det räcker inte. Nu har rookie-QB Josh Rosen klivit in som QB och det har sett klart bättre ut. Utan att vara helt tillfredsställande.

4. Cards har 384 rushing yards TOTALT på sex matcher. Hallå! Detta med All-Pro RB David Johnson. Det är inte OK. Johnson måste steppa upp och få till sitt spel.

5. Vänder vi på kuttingen är just RB-spelet Broncos bästa för dagen. Rookie-duo Linday och Freeman har varit briljanta och i afton möter man NFLs näst sämsta run defense i form av Cardinals (de tillåter 152 yards per game). Jag vill mena att det är här som Broncos kommer vinna matchen i kväll.

Jag spelar Broncos -1,5 till oddset 1,86 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen och känner mig väldigt trygg i det. Detta är en "fight to the bitter end", eftersom bägge lagen börjat genant uselt. Broncos som helhet ÄR bättre än Cards.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip