Cardinals (4-10) vs Buccaneers (6-8). Två lag som i alla fall jag hade feeling för inför 2022-23, men utfallet har blivit precis tvärtom. Bucs vet vi har kvalitet för att kriga i ett slutspel, men skadelistan är och har varit enorm. Det har varit en tung säsong för Bucs. MEN. Bucs leder trots allt NFC South, vilket i och för sig kanske säger mer om den divisionen än den fotboll som Bucs presterat.

Cardinals var det mycket surr om inför säsongen. En del kontrakt som vissa spelare tyckte sig förtjäna var inte på plats. Det mesta landade rätt, men det har varit struligt inside Cardinals genom hela året. 4-10 är inte godkänt på något sätt med de förutsättningar som finns.

Jag kommer spela på Bucs och Brady att åter finna rytmen och vägen till det är att få igång TDs på de bästa WRs som Evans och Godwin. Det är just Godwin jag kommer välja att lägga mitt spel på i afton. Bucs kommer vinna, men spelvärdet och handicapet känns sådär, utan istället väljer att spela TD på Bucs Chris Godwin till 2,40 hos bet365.com.

Värt att notera:

1. Brady hade en smärre kollaps vs Bengals sedan genom att laget tappade 17-0 mot Bengals. Jag håller just Bengals högt och att det var utskåpning i första halvleken. Sedan kom andra halvleken och Brady var en av de som totalhavererade i sitt spel. Många "give aways" och sedan förlorade man matchen med 11 poäng. Det får inte ske. Idag möter man inte Bengals och det finns bara vinst på kartan.

2. Brady är nr 3 i ligan gällande passing yards per game med 278,4 i snitt. Han är en av 13 QBs som har +20 touchdowns eller mer. Men on vi tittar på helheten har han en QB-rating som berättar 50,5. Det är en katastrof. Räkna med en korrigering i afton.

3. Cardinals QB i afton är inte Kyler Murray (ACL). Det är inte Colt McCoy (koncession protocol), utan det är QB3 Trace McSorley. Huvva! Det måste noteras att Bucs normalt sett är ett topp 3 defense (många skador i nuläget) och McSorley kommer få veta att han lever. Tro mig.

4. Cardinals har ingen som helst chans att nå slutspel till skillnad från Bucs. NFC South står på spel och den kommer Bucs ta.

5. Det som kan göra den här matchen jämn till en början är om Cardinals får igång sitt springspel. Bucs tillåter 120,2 yards per outing. Inte bra alls. Till denna match är även Vita Vea ute för Bucs. Om vi tittar på statistiken för Cardinals när de vunnit (fyra vinster hittills), så har de sprungit för mer än 130 yard vid dessa vinster.

6. Cardinals är 4-1 när motståndaren inte når 100 rushing yards. De är dock 0-9 när motståndaren når 100 yards. Notera det.

Den här matchen kommer Bucs att vinna. Brady vill inte ha en minussäsong och framförallt vill han spela slutspel, vilket NFC South och divisionssegrare ger. Lita på Bucs. Lita på Brady, men spelvärdet finns på en TD av WR Chris Godwin. Han kommer få många chanser i afton. Jag nyper oddset 2,40 hos bet365.com.

God jul!

/RoloMartins


This is the stats tab
This is the post tip