Cardinals vs Raiders är en väldigt intressant matchup, då bägge lagen har genomgått en snabb rebuild. Bägge vann också sina första matcher under preseason game 1. Raiders har ett extra öga på sig i år, då HBO kör "Hard Knocks" med just Raiders. Raiders har förstärkt sitt management med ny GM i Mike Mayock (en av de mest kunniga av alla gällande scouting av unga talanger). HC Gruden hade ett tufft första år när det var tydligt att han ville bygga "sitt" lag. Det trejdades hejvilt ett tag, Mack och Cooper, var väl de mest kännbara. MEN Gruden har vunnit Super Bowl (med Tampa). Han är old school, men fruktansvärt kunnig och har en passion för spelet som få har...

Vad säger vi då om Cardinals? En hopplös säsong i fjol. Ny HC även här som vill bygga sitt lag. De var sämst i hela NFL i fjol och fick välja först i årets draft och tog en QB i form av Kyler Murray. Det såg lovande ut i game 1, då Murray satte 4/7 pass och hivade iväg bollarna supersnabbt ur sin passing pocket - under 2,5 sek, vilket är lovande. Han verkar redan ha funnit sig tillrätta med NFL-tempot.

Jag tycker det här är en svår match att finna en vinnare i, vilket gör att jag väljer att spela under 40,5 poäng till oddset 1,90 hos Betsson .

Värt att notera:

1. Cardinals är 4-1 ATS på hemmaplan i augusti.

2. Raiders är 0-6 i preseason game 2.

3. Raiders är 1-6 de senaste sju bortamatcherna i preseason.

4. Raiders QB Carr kommer testas i ett par snaps, men max i en quarter. Sedan kommer Peterman in och då är det inte lika muntert längre.

5. Ha koll på NFL draft pick nr 4 - Clelin Ferrell. En briljant insats i game 1. Lär vara ännu bättre i game 2.

6. Cardinals möter en tuff CB-lina från Raiders och Raiders möter en tuff defensiv lina, vilket talar för färre poäng än vad många tror.

Det blir en sevärd match. Jag väljer att spela under 40,5 poäng till oddset 1,90 hos Betsson .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip