Speltips: Cardinals - Rams

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2017-10-22 19:00
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 2.06
Tips: 1 hcp +2,5
Cardinals vs Rams i London, England. Det är förutsättningarna. Det är också två lag i riktigt bra form. Cardinals bytte till sig kommande Hall of Fame running back Adrian Peterson inför matchen mot Tampa Bay. Peterson och coach Payton i Saints var en dålig fit. I HC Arians Cardinals blev det en briljant start. Peterson hade 26 carries för 134 yards och snittade varje löpning med 5,2 yards och levererade in två touchdowns. Snacka om comeback! Snacka om true grit!

Los Angeles Rams har faktiskt spelat upp till sin signaturmelodi - "Ram it" - under 2017. QB Jared Goff har växt in i sin ledarroll som skipper för laget. RB Todd Gurley har inlett året briljant och nya HC McVay har fått ordning på lagandan. Rams leder NFC West emedan Cardinals ligger trea i samma division.

Idag avgörs matchen i London, England, vilket gör att inget lag har hemmaplan, men det är en tuff matchup, eftersom bägge lagen tillhör samma division.

Jag kommer spela Cardinals +2,5 poäng till oddset 2,06 hos Unibet.se.

Värt att notera:

1. Åter till Adrian Peterson. Killen sprang sig tokvild mot ett av ligans bästa run defense dvs Buccaneers senast. Idag spelar han mot Rams som har ligans fjärde sämsta run defense. Rams tillåter 139,5 yard och i snitt 4,8 yards per carry. Ha det i åtanke...

2. Om vi vänder på kuttingen är Cardinals ett av ligans bästa lag gällande run defense och i föregående vecka såg man till att hålla Tampa Bays RB-stjärna Doug Martin i stort sett helt isolerad. Idag möter man en het Gurley, men Martin är i mina ögon en bättre runner. Pass på!

3. Cardinals offensiva lina var briljant i sin senaste match och lät Palmer få andas ut i sin pocket. Palmer är ingen som springer för yards, men får han tid i sin passningspocket, då kommer han leverera bomber till sina WR's. Palmer har kastat för 1 856 yards och 9 touchdowns. Han ser bättre och bättre ut.

4. QB Palmer och WR Fitzgerald har alltid haft det enkelt mot Rams. De senaste fyra outings mellan divisionsrivalerna har Palmer kastat +275 yards och Fitzgerald har levererat touchdown i parti och minut mot Rams i samma outings. Den här statistiken är väldigt intressant och relevant.

5. Rams är 0-5 i sin statistik mot sina NFC West-rivaler. Ingen bra stat.

6. Rams har spelat i London vid två tillfällen och är 0-2.

Det här kommer säkerligen bli en tajt math OM Rams får stopp på Cardinals springspel, men det är inte allt. De skall dessutom ha koll på Cardinals QB Palmer som ALLTID spelat toppfotboll mot Rams. Hur jag än vänder och vrider på det kommer Rams ha 0-6 i sin stat gentemot NFC West-rivaler och Cardinals kommer gå över .500-stat i med vinsten dvs 4-3 på sju matcher.

Jag spelar Cardinals +2,5 och tror de täcker det relativt enkelt idag. För mig har bookies fel favorit i matchen...

/RoloMartins
  Cardinals - Rams
Spela på Speltips Cardinals - Rams
RoloMartins - 22 Oktober 2017 - 13:26
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  Vegas - San Jose
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Under 5,5 mål
1.60
15:30  Nadal - Klizan
Tennis - ATP Barcelona - Över 19,5
3.05
19:00  AIK - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - AIK HT/FT
2.06
19:00  GAIS - Gefle
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -0,5
1.69
20:45  Fulham - Sunderland
Fotboll - Championship - 1 & håller nollan
2.20
16:30  Vinnare Ekstraliga Polen
Fotboll - Ekstraliga - Wlokniarz Czestochowa
11.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar