Chargers tar emot 49'ers hemma och det är ett skadedrabbat 49'ers som gästar Chargers. Lagets ledare och stjärna QB Garappolo är skadad resten av säsongen. Ett ruggigt tapp för San Francisco. In som QB för 49'ers är CJ Beathard.

Vad skall man säga om Chargers QB Philip Rivers som har sin bästa säsong totalt sett efter tre matcher? 69,4% satta för 906 yards, åtta touchdown och en interception. Offensiven är helgrym med Gordon som RB med Ekeler som bra RB2, men den som jag högaktar och gillar är WR Keenan Allen. Han har varit exemplarisk. Varit lite off den senaste veckan och inte tränat fullt ut, MEN kommer spela. Idag möter Rivers och Allen en 49'ers secondary som varit svag hittills.

När Rivers styr Chargers offensiv kommer hans wide receivers att få chansen och jag väljer att spela Keenan Allen att göra en TD till dubbla pengen.

49'ers defensiv har tillåtit 29,7 poäng per match och 384,7 yards per match. Det är ett smörgåsbord för Rivers och när 49'ers är tunnsådda i secondaryn, då kommer Rivers finna Allen.

Jag spelar Keenan Allen att göra en TD till oddset 2,00 hos Unibet ,se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip