Chargers (5-9) tar emot stekheta Bills (8-6) hemma på SoFi Stadium i Inglewood. Det mesta surr som hörs om Chargers är en förlorad säsong med kickad GM och kickad HC. Då är det kanske inte alls kul att möta ett av ligans mest heta lag för tillfället; Buffalo Bills.

Jag kommer nypa under 44 totalt gjorda poäng i matchen till oddset 1.91 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Bills och Rams är väl de två lag som inga lag vill möta för dagen. Bills har studsat tillbaka på ett väldigt positivt sätt, trots alla skador i sin trupp. QB Allens nya roll är mer som en game manager än en game changer. Han vårdar bollen. Tar inga risker. Spelar tryggt. Det plus ett formidabelt springspel har lett till att Bills har vunnit två raka matcher mot bra lag.

2. Bills är sämre på bortaplan. 2-4 till dags dato.

3. RB Cook har varit fenomenal över den senaste matcherna nör Bills lutat sig mot ett tungt, tungt springspel. Han sprang för 221 yards med två touchdowns, vilket var en enorm insats.

4. Chargers är dock inget dåligt lag och jag är övertygad om att de vill hålla nere siffrorna i den här outingen. Chargers är i grund och botten bra. Notera det.

5. När skall Bills Diggs vakna till liv? Han är som vi alla vet riktigt bra, men länge sedan han hade en bra outing. Det beror självfallet på att QB Allen kastat färre bollar mot sina receivers, men jag förväntar mig mer av Diggs.

6. Den stora succén för Bills är att de gått tillbaka till "old school football" som berättar att vårda bollen och springa tungt och ofta. När QB Allen ser en chans för en djup boll, då kommer han ta den.

7. Chargers är 24-11-2 mot Bills genom historien. Notera det.

Jag spelar som sagt under 44 poäng totalt till oddset 1.91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip