Chargers (7-2) vs Broncos (3-6). Chargers har vunnit sex raka matcher och gjort det på ett imponerande sätt. QB-räven Rivers spelar sin bästa boll sedan början av sin karriär och är i topp bland alla quarterbacks runt stats. Hans kollega i Broncos, Case Keenum har inte alls levt upp till sin helgrymma säsong i Vikings från fjolåret. I år i Broncos har han fått ihop 11 touchdowns mot 10 interceptions. Keenum har blivit sackad hela 24 gånger och det är klart som korvspad att det sätter sig i huvudet. Det har i stora delar av matcher sett väldigt svajigt ut. Keenums offensiva lina har inte varit klockren, men Broncos GM Elway känner sig nog lite "lurad" på det kontraktet.

Jag kommer spela Chargers -4,5 till oddset 1,72 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen och det bygger på nedanstående info.

Värt att notera:

1. Chargers känns som ett komplett lag och när de defensiva "storbitarna" Bosa och Verrett kommer tillbaka, då lär samtliga lag få stora bekymmer. Chargers är 7-2 och i mitt tycke är den anledningen balansen i deras playbook. Tack vare deras springspel; one two punch-RBs Gordon och Ekeler. Gordon snittar 84 yards på marken per outing. Ekeler snittar dryga 38 yards, MEN de är också "go-to-guys" för QB Rivers även i passformatet. Tillsammans har de 56 mottagningar av 78 försök, vilket också gör sitt. Ha då i åtanke att Broncos snittar på 130 tillåtna yards på marken. Om inte Broncos tidigt stänger ner springspelet, ja, då kan Chargers ha en fin dag på hemmaplan...

2. Broncos då? Hur skall de vinna matchen? Ja, det är faktiskt med deras springspel. Både Lindsey och Freeman har varit starka. Chargers run defense har varit sådär på slutet, men då deras offensiv varit outstanding har det löst sig ändå. QB Keenum kommer ge sina RB's många bollar idag.

3. Broncos leder all-time stats mot Chargers med 65-51-1. Chargers vann dock den senaste outingen hemma i Los Angeles med betryggande 21-0.

4. Broncos HC Joseph (som lär försvinna efter säsongen) är 2-11 på bortaplan. Det räcker inte.

5. Broncos har förlorat 10 raka matcher i Los Angeles. Då i matcher mot Chargers, Raiders och Rams.

6. Broncos har inte vunnit i Los Angeles sedan 1987. Det var samma år som U2 släppt ett av tidernas bästa album - "The Joshua Tree". Hallå! Det är 31 år sedan.

Nej; jag kommer spela Chargers -4,5 till oddset 1,72 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen med all statistik med mig i ryggen.

This is the stats tab
This is the post tip