Chargers (7-3) vs Cardinals (2-8). En match som Chargers har mycket goda chanser att vinna. Laget blev dock lite tilltufsat senast, då Broncos besegrade dem med en ynka poäng. Chargers borde ha vunnit den outingen, men icke.

Jag är övertygad om att Chargers vinner denna match, men jag har ingen feeling för att det blir en överkörning. Det gör att jag väljer att spela Chargers WR Keenan Allen att göra en touchdown i matchen till oddset 1,80 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen . Allen är otroligt svår att täcka på djupled och i redzone. Pass på!

Värt att notera:

1. Både RB Gordon och defensive end Bosa kommer spela. Det hjälper Chargers extremt mycket!

2. Cardinals rookie-QB Josh Rosen har sett helt OK ut, men detta är en av hans tuffaste outings i år. Bosa och Ingram från respektive kanter.

3. QB Rivers managerar ligans sjunde bästa offensiv. Rivers står bakom Charges passing yards och här ligger Chargers på plats nr 9. Rivers har satt 66/98-pass, nått 2 869 yards med tilhörande 23 touchdowns.

4. Senaste outingen mellan lagen, då vann Chargers plättlätt.

För mig finns det bara ett lag på banan och det är Chargers. Jag spelar Keenan Allen som TD-målgörare till oddset 1,80 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip