SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Chargers vs Chiefs. Det här skall vara en toppchans för Chiefs att fortsätta vinna matcher. Spelvärdet ligger dock i att försöka analysera vilka spelare som kommer få chans av Chiefs äss QB Mahomes i redzone. Jag är övertygad om att TE Kelce som har varit Mahomes naturliga vapen och räddningsplanka genom åren får chansen igen idag.

Jag kommer spela att TE Travis Kelce kommer göra minst en touchdown till oddset 2,00 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Statistiskt sett har Chiefs haft det väldigt enkelt mot Chargers över de senaste åren. De två senaste åren har varit enkla segrar om jag kan och får skriva så.

2. Chiefs gjorde 34 poäng framåt mot Texans i debuten och det såg lätt ut. Väldigt lätt. QB Mahomes satte 24/32 pass och passade för 211 yards med tre touchdowns. En helt vanlig dag på jobbet för Mahomes. Han är grym! När du sedan ser till vad rookie-RB Edwards-Helaire gjorde framåt förstår du att Chiefs offensiv har så många vapen att inget lag står säkert mot Chiefs. Killen sprang för 138 yards och gjorde en TD.

3. Chargers offensiv då? Ja, borta är QB Rivers och QB Taylor har fyllt på. Chargers vann i debuten mot Bengals, men ingen kan tycka att det såg särskilt snyggt ut. MEN en vinst är en vinst. Det jag gillar med Chargers är deras defensiv. Den har alla förutsättningar för att ge sin offensiv en chans att vinna varje match. Mot Chiefs är det dock dessvärre något helt annat du möter offensivt. Det är ingen vindpust som Bengals, utan en stormby som leds av QB Mahomes.

4. TE Kelce är mitt val i afton vad gäller spelvärdet här. Han fick sex pass från Mahomes och tog emot alla sex enkelt. Totalt plockade han in bollar för 50 yards framåt och svarade för en TD. Det är två spelare som "alltid" får chansen av Mahomes i redzone. Det är Kelce eller Edwards-Helaire. När vi nu får dubbla pengen på TE Kelce väljer jag att gå på honom. Du som spelar tufft och med högre insats; då är Edwards-Helaire ett säkrare kort till ett lägre odds. Det är denne som kommer få chans vid mållinjen om de går via marken. MEN som sagt; Kelce är spelvärdet.

5. Chiefs har en vana att verkligen göra många poäng framåt. Det kommer ske idag också, men inte över 30 poäng. Det har jag svårt att se, eftersom Chargers defense är starkt. För er som gillar att spela över/under är U45 totalt gjorda poäng i matchen ett intressant bet oxå.

Chiefs kommer "rulla förbi" Chargers, eftersom offensiven är så brutalt vass och kommer vinna matchen. Jag har dock landat i att bästa spelvärdet är TD Kelce att göra en TD till oddset 2,00 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip