Derby i Los Angeles, då Chargers tar emot Rams. Det viktigaste att ta med sig innan du spelar på denna match är att Rams HC McVay tidigt gått ut med att ”inga starters överhuvudtaget skall spela”. Det är viktigt att du som skall spela har med dig det.

Chargers däremot kommer spela ett antal starters även om deras Rookie of The Year 2020 QB Justin Herbert vilar. Det säger det mesta för mig. Chargers kommer vinna. Nu gäller det att finns rätt spelvärde.

Jag spelar Chargers -3,5 till oddset 1,88 hos Unibet , LeoVegas Och Casumo .

Värt att notera:

1. Rams har haft en medveten strategi under HC Sean McVay och det är att låta alla spelare i B- och C-rotationen få sin chans att visa upp sig. Du får alltså inte se nya QB Stafford eller NFLs bäste försvarare Aaron Donald eller CB-ässet Ramsey. De senaste 4 av 5 preseason-matcher har Rams nått låga under 10 poäng per match.

2. Rams kommer spela sin QB3 = säger det mesta.

3. Chargers däremot kommer spela QB2 Chase Daniel som varit med länge och är en riktigt bra och rutinerad QB. 12 år i NFL. Stort plus till Chargers.

4. Chargers har tränat riktigt bra inför den här starten från många källor, vilket gör att självförtroendet är på topp.

5. ”Battle of Southern California” är prestigefylld under NFL-säsongen, men visst är det skön ”trash talk” om du vinner den här fajten. Chargers har bättre spelare i den här outingen och skall vinna.

Jag spelar Chargers -3,5 till oddset 1,88 hos Unibet , LeoVegas Och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip