Två bra lag som vann sina matcher i föregående helg. Det som också ligger som en grundmurad plattform hos dessa lag är att de har två välfungerande quarterbacks i form av Herbert och Carr.

Chargers QB-äss Herbert tog ett antal snaps och visade klass direkt. Han satte 14/21 pass för 109 yards och en touchdown. Hans QB-rating för det korta gästspelet på planen landade i 95.1. Imponerande. Å Saints sida spelade nyförvärvet Derek Carr EN drive, men på vilket sätt han slutförde den. Han kastade 6/8 för 70 yards och en touchdown. Totalt var öppningsdriven på 12 spel och tog Saints 80 yard ner mot Chiefs målområde, där WR Kirkwood tog emt ett TD-pass från Carr.

I dagens outing kommer båda QBs få mer speltid. Det närmar sig NFL-säsong och framför allt Carr behöver "limmas" ihop mer med sin offensiva lina, vilket gör att Saints vädrar fler av sina starters. För Herbert kommer det med garanti att bli färre snaps, men oavsett det; Chargers offensiva lina måste stå upp bättre och sedan behöver springspelet vara minst lika bra som föregående helg, då de sprang för 214 yards med två TDs på 31 försök. Helt OK i min värld. Saints har under de senaste 5-7 åren alltid haft en stark RB-sektion med Kamara och Ingram som tydliga runners. I förra helgen sprang de för fattiga 71 yards på 25 försök och det är inte godkänt. Även här var den offensiva linan sådär.

Jag tycker Saints har en mer balanserad B- och C-uppställning än vad Chargers har och det blir dessa som får ta över i andra halvlek. Jag spelar vinst för Saints och att den totala poängen blir över 37,5 till oddset 2,95 hos Unibet . Om ni bara spelar moneyline; plocka Saints.

Värt att notera:

1. I södra Kalifornien inväntar befolkningen en tropisk storm som skall medföra ett tungt regnande. Det är det som det har surrats mest om inför matchen.

2. Saints QB2 och QB3 är Jameis Winston och Jake Haener och de var väldigt produktiva senast och dte är det som jag menar med en mer balanserad uppställning som helhet. Efter att QB1 Carr lämnat "herresätet" klev Winston och Haener in och satte 21/30 pass för 197 yards och två touchdowns.

3. Båda lagens offensiv är det som kommer utmärka sig mest här, vilket gör att överspelet är att föredra.

4. Lagen möttes under fjolårets preseason också och då vann Saints med komfortabla 27-10. Saints har också vunnit de fyra senaste matcherna under pågående NFL-säsong. Saints är en uppförsbacke för Chargers.

5. Lagen har mötts under den här veckan för gemensam träning. Rapporterna går i dur gällande QB2 Winston. Han har spelat fläckfritt under träningen och det kommer med garanti att pusha QB1 Derek Carr än mer.

6. Chargers HC Staley har tidigt sagt att preseason är träning och finna spelar för nyckelpositioner i truppens djup. Med det sagt; QB Herbert kommer inte få spela allt för mycket i afton.

Jag spelar på ett bättre balanserat QB-spel från Saints sida och lägger även till överspelet. Det gör att mitt spel blir Saints + Ö37,5 poäng totalt i matchen till oddset 2,95 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip