Första kick-offen kommer redan kl 15.30 för NFL Sunday. Det är Chargers vs Titans på Wembley i London. Tidig matchstart, men ett fullsatt Wembley att vänta! Chargers (4-2) mot Titans (3-3). Chargers jagar sin fjärde raka seger emedan Titans försöker bryta en two game losing skid.

Jag kommer spela Chargers -6,5 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen . Chargers offensiv liknar ingenting just nu och laget är i zonen.

Värt att notera:

1. Chargers QB Philip Rivers slutar aldrig att imponera. I år har han satt 15 TD's mot tre interceptions. Han är tvåa i hela NFL med en passer rating på 115,1. Det är bara att bocka och buga för en suverän QB som ser rakt över briljant ut hittills.

2. Chargers RB Melvin Gordon sprang för 122 yards och satte 3 TD's till den outingen, vilket var strålande! Totalt har Gordon hela 9 rushing TD's på året hittills. Han är i zonen.

3. Titans då? Nja. Man köpte in RB Dion Lewis för att skapa ett tandem-par i form av Lewis och Henry, men till dags dato har de lyst med sin frånvaro. Offensiven berättar ett snitt på 262 yards och 98 av dessa på marken. DET är sanslöst dåligt för att vara Lewis och Henry.

4. Chargers defensiv skall också hyllas efter matche mot Browns. De sackade QB Mayfield hela 5 ggr och skapade dessutom två interceptions. Balansen i Chargers är styrkan.

5. Titans har inte gjort en TD på hela 8 (!) quarter. Då går det inte att vinna matcher. Senast såg Ravens till att Titans inte gjorde en endast futtig poäng. Det var första shutouten sedan 1999.

6. Chargers ligger topp 10 i hela NFL med sin offensiv som snittar 412,5 yards per outing och ett poängsnitt om 29.2 poäng per match. Inga dåliga grejer det inte.

Jag vet att det är i England, men Titans har ingen offensiv för dagen och möter nu Rivers Chargers som är stekheta. Helt fel tid för Titans att möta dem nu. Jag spelar Chargers -6,5 till oddset 1,91 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen och gillar det oddset. OBS! Första avspark är redan 15.30. Notera det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip