Den här gången far vi till Charlotte i North Carolina där Charlotte 49ers tar emot Eastern Michigan Eagles hemma på Jerry Richardson Stadium. Inte i närheten av samma kaliber som Louisville - Florida State matchen men kan nog bli en hel del poäng även här.

Här tycker jag att bolagen har fel favorit, och därför synar jag Charlotte inatt. En av anledningarna till att varför jag väljer att syna Charlotte ikväll är på grund av att Eastern Michigan saknar sin överlägset bästa offensiva spelare vars namn är Shaq Vann. Shaq togs in inför säsongen som en storstjärna och det var tänkt att han skulle bära hela laget på sina axlar i år, men redan i den andra matchen in på säsongen så skadade han axeln och det ryktas nu att det kan vara så pass allvarligt att han kanske missar resten av säsongen. Oerhört tungt för Eastern Michigan, trots att ersättaren Ian Eriksen har gjort det rätt bra hittills.

Charlotte leds av junior quarterbacken Kevin Olsen som även är lillebror till en av NFL's bästa tight end Greg Olsen. Kevin Olsen var ruskigt het i den senaste matchen mot Elon Phoenix, där han lyckades med 76% av sina kast och kastade även till 3 touchdowns. Nu var i och för sig inte motståndet något att hurra över men man såg att Kevin Olsen har det där lilla extra som behövs för att avgöra en match på egen hand.

På den defensiva sidan så leds Charlotte av bjässen Larry Ogunjobi som tar ett enormt ansvar i det defensiva spelet. Han kommer och vara oerhört viktig ikväll, det gäller att han är 100% idag om Charlotte ska vinna detta. Tycker det är ganska jämnt på den defensiva sidan om man jämför lagen, dock så är det fördel Charlotte på den offensiva sidan samt när det gäller special teams. Som sagt, fel favorit här enligt mig och då måste jag bara syna Charlotte.

Spel: Charlotte +3 @ 1.862
Bookie: Pinnacle
Värdering: 5/10

Följ mig gärna på twitter (@AmericanoPicks) för mer surr om NFL, NBA, College Football och College Basketball.

This is the stats tab
This is the post tip