Två lag med diametrala situationer i årets NFL. Packers som vunnit det mesta på slutet och spelar för en slutspelsplats emedan Bears "somnat" in och drömmer om ett bättre 2017.

För mig är denna match enkelt att bena ut. Green Bay Packers måste vinna och Chicago har inget att spela för.

Jag kommer spela Packers -4,5 till oddset 1,92 hos Unibet .se.

Värt att notera:

1. Aaron Rodgers har exploderat på ett positivt sätt på slutet. Hela den offensiva linan har varit exemplarisk. Idag möter man ett av ligans sämsta defense i form av Chicago Bears. Det gör att Aaron och Packers kommer ha en "field day" på Soldier Field i Chicago.

2. Packers defense har steppat upp på slutet och Dom Capers kan känna sig nöjd. Skadebekymren är borta och då kommer också självförtroendet alltmer tillbaka. Mot tredje-QB Barkley kommer Packers dominera...

3. Packers har tillåtit totalt 36 poäng på tre matcher. Det är imponerande. Ha också i åtanke att Bears wide receivers är skadeskjutna, vilket gör att Bears offensiv är brandskattad.

4. Rodgers har verkligen hittat rätt med sina WR's på slutet och med tanke på Bear svaga secondary lär såväl Nelson, Cobb och Adams ha en toppenafton i Chicago.

5. I springspelet kommer RB Ty Montgomery få dra ett stort lass och det gör han med glädje.

Nej, för mig är detta en enkel matchup. Packers är för bra! Jag spelar Packers -4,5 poäng till oddset 1,92 hos Unibet .se

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip