Chiefs Travis Kelce är i mina ögon hela NFLs bäste tight end (TE). Han har levererat in +1 000 mottagna yards över de fyra senaste säsongerna, vilket är enormt.

Kelce har under 2019/2020 tagit emot 97 av 136 pass, varav 66 av dessa gav en first down. 1 229 yards med fem touchdowns den här säsongen. Han är också QB Mahomes "go-to-guy" i red-zone. Den s.k. skyddsfilten för Mahomes. I en Super Bowl kommer Kelce att få bollen. Utan tvekan.

Kelce kan spela i så många olika positioner i HC Andy Reids offensiv. Han har grymma händer. Han är kvick efter mottagning av pass och är väldigt mobil sin kropp till trots. Hur skall 49ers bevaka honom? Om du sätter en safety på honom, då är Kelce en större "kropp". Om du sätter en linebacker på honom, då är han mer mobil och snabb.

Värt att notera:

1. Chiefs använder Kelce i 90% av sina spelfrekvenser offensivt.

2. Han tog som sagt emot 66 yards som gav first downs och som därefter gav +400 yards efter mottagning.

3. Om vi därtill adderar att han bara tappat åtta bollar av 136 kan vi konstatera att Kelces spel är top notch. Han var helgrym mot Texans, där han tog emot 10 av 12 pass för tre TDs för 134 yards.

Jag tycker att oddset 1,80 hos Casumo , Unibet , 888sport och LeoVegas gällande Travis Kelce att göra en touchdown är spelvärt och en kul spelarspecial att ha koll på under hela Super Bowl-kvällen.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip