Super Bowl LIV - 2020. 5,6 miljoner dollar är priset för en 30 sekunders reklamspot i år. Ca 54 miljoner SEK. Det är en höjdpunkt varje år att följa dessa ofta påkostade och smått geniala kampanjer. I år är det Chiefs vs 49ers som är nattens clou att bygga hela eventet på. En superoffensiv mot en superdefensiv. Mitt resonemang är att ett vasst defense tar dig till Super Bowl, men en ännu vassare offensiv gör dig till en Super Bowl-vinnare. Jag är övertygad om att Chiefs står som vinnare i år när krutröken lagt sig. Jag är också helt övertygad om att Chiefs QB Mahomes är skillnaden i år. Det var länge sedan en spelare påverkat sitt lag på det sätt som Mahomes har gjort i år. Spelboken är effektiv. Den vågar ta ut svängarna och Mahomes ger hela sin offensiv exakt den energi som laget behöver.

Jag kommer spela på Chiefs QB Patrick Mahomes som årets MVP till oddset 2,15 hos 888sport , Casumo , Unibet eller LeoVegas .

Värt att notera:

1. Trots sin ringa ålder; 24 år och med "bara" fyra slutspelsmatcher i bagaget, är Chiefs Patrick Mahomes kanske ligans allra bäste quarterback i nuläget. Han och Chiefs har gjort +30 poäng i alla fyra matcher med ett snitt på 37 poäng framåt per start.

2. QB Mahomes är den enda spelaren i NFLs historia som gjort 10 touchdownpass och 0 interceptions i slutspelet. Mahomes passer rating i slutspel är fenomenala 115. Det är även det den högsta passer rating som existerat i NFLs historia.

3. QB Mahomes är inte bara livsfarlig med sin arm och sin vision, utan killen kan röra på sig också. Han har på dessa fyra matcher i slutspel sprungit för 125 yards för två TDs och hela 10 first downs.

4. Det är också värt att nämna att just QB-positionen vunnit 29 av 54 tidigare MVPs.

5. Jag och många med mig har blivit ruggigt imponerade över Mahomes ledaregenskaper och kyla när det blåser som mest. Vändningen mot Texans var exceptionell. Chiefs låg under med +20 poäng tidigt, men det var Mahomes som fick igång sina trupper på långsidan och var exakt den "spark plug" som behövdes för att lyfta laget till ytterligare oanade nivåer genom att göra 51 poäng återstoden av tiden. Det är också en "mental" fördel som Mahomes och Chiefs har när de kliver in i matchen. OM 49ers skulle ta en tidig ledning är det lugn och ro på hjärnkontoret hos spelare och ledare. DE vet att de kan vända tack vare sin offensiv...

Jag tycker oddset 2,15 som 888sport , Casumo , Unibet och LeoVegas har på Mahomes som årets Super Bowl MVP är spelbart. Han har varit så dominant på slutet och kommer leverera även i finalen. Facit blir att Chiefs lämnar Miami med en buckla. Mahomes lämnar med två; en Super Bowl och en MVP.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip