Det här sidospelet känns som ett måste med vetskapen om Chiefs passing defense och hur starka de har varit på slutet. Jag gillar 49ers Purdy. Han är en helylle-kille rakt över och har skött 49ers offensiv på ett jättebra sätt över året. Nu i Super Bowl 58 kommer det inte bli lika lätt. All eyes on you. Hans kombattant på andra sidan är van strålkastarljuset och har spelat 17 slutspelsmatcher och har två Super Bowl-ringar. MEN de facto; Chiefs passing defense är riktigt hårdnackat och jag är övertygad om minst en turnover tillika interception från 49ers Purdy.

Jag kommer spela minst en interception av Purdy till oddset 1.90 hos bet365 .com.


Värt att notera:

1. Chiefs motståndar-QBs har en passer rating (ett snitt) på 82.1 mot Chiefs.

2. Chiefs var nr 4 i NFL i år när det kom till tillåtna passade yards per outing (181.5)

3. Det NFL kallar för s.k, "explosive plays" - se +20 yards och mer. Här har Chiefs tillåtit färre och innehar platsen nr 5 i årets NFL.

4. Chiefs secondary med Sneed och McDuffie vid rodret har varit exceptionellt bra i år. Om vi kollar på 49ers Purdy mot Lions hade han minst tre pass som lika gärna hade kunnat plockats in med lite tur från Lions sida, men han klarade sig. Lions secondary är ljusår sämre än Chiefs. Notera det.

Grejen är följande; om Chiefs går ut och tar en tidig ledning, då måste 49ers jaga och om Purdy pressas hårt (tro mig; det kommer ske), då kommer det komma ett par tuffa pass mot WR Aiyuk och TE Kittle som Chiefs secondary kommer vara som hökar på.

Jag spelar ett sidospel som berättar att 49ers Purdy har minst en interception i matchen till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip