Jag är inne på att det här kan bli en relativt låg scoring game i och med två bra lag med två fina defensiver, där Chiefs är riktigt bra. Det gör också att touchdowns kommer bli svåra att sätta och med den vetskapen räknar jag med att det kan bli ett antal gjorda från 1 and goal.

49ers RB1 McCaffrey har typ alltid en TD i varje outing. Han är inte en spelbar, eftersom oddsen är så låga, MEN Chiefs RB1 Pacheco är även han en hård runner som bara sätter en fot framåt och kör stenhårt. När jag ser att bet365 .com ger oss 1.83 i odds på att han gör en TD, då tar jag det oddset.

Chiefs RB Pacheco gjorde sin debut som rookie under fjolåret mot just 49ers. Han sprang för 43 yards på åtta försök när Chiegs besegrade 49ers med 44-23. Efter den debuten tog Pacheco över "start-rollen" och var lagets klara nr 1 RB hela vägen in mot Super Bowl, där han även satten TD mot Eagles.

Under årets säsong har RB Pacheco snittat 17.7 "touches" per outing. Han har varit en otroligt viktig spelare för Chiefs, dels för att avlasta QB Mahomes, men också för att ge Chiefs flera outs i spelboken. I årets slutspel har han gjort en TD i samtliga tre matcher, vilket säger det mesta.

Jag spelar Chiefs RB Pacheco att göra minst en touchdown i den här Super Bowl 58-finalen till oddset 1.83 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip