Chiefs (11-2) vs Chargers (10-3). Två helsköna lag med ruggig offensiv på respektive kant. Jag ser verkligen fram emot den här matchen. Chiefs kan säkra tredje raka AFC West-titeln OCH slipper första-rundan i slutspelet vid vinst. Det är mycket som står på spel här idag. Chargers behöver å sin sida en vinst för att säkra sitt slutspel.

Jag kommer spela Chiefs -3 till oddset 1,75 hos LeoVegas , 888sport .com och Unibet .

Värt att notera:

1. Chiefs har nio (!) raka segrar mot Chargers. NIO! Senaste gången Chargers vann var 2013...

2. Bägge lagen har dessvärre fått en del skador på namnkunniga spelare på slutet. Chiefs valde att plocka bort Hunt, deras RB1 och kanske hela NFL's bäste running back pga domestic violence. Ett korrekt beslut. Sedan hoppas vi att Hunt genomgår alla kravspecar för terapi och behandling och kan få en chans till i NFL. Han har varit man nog att ta sitt ansvar efter sitt korkade beslut att ge sig på en kvinna med slag och sparkar. Hos Chargers är Gordon, RB1 game time decision plus att RB2, Ekeler är skadad.

3. Chiefs får tillbaka sin ordinarie safety, Eric Berry, vilket är en enorm boost för laget. En av NFLs bästa spelare när fräsch. Han har genomgått cancerbehandling och sedan tränat på.

4. Chiefs får också in sitt nytillskott, Benjamin från Bills och tidigare Panthers. En riktigt vass WR när han spelar maxat. Killen är enorm; i längd och styrka, vilket gör honom till en perfekt pjäs i redzone för Chiefs. Jag tror på succé här!

5. Rivers har genom åren haft stora bekymmer mot Chiefs och i Kansas = många interceptions.

6. Chiefs QB Mahomes leder hela NFL med 43 touchdowns och 45 passningar +20 yards som lett till TD. Enorm arm! Killen leder NFL med 4 300 yards passing. 292 yard till och han passerar fd Chiefs QB Green's rekord.

7. Chargers WR Allen har varit enorm på slutet och mot Chiefs "sådär" secondary lär han få sina chanser, men efter att ha sett Chiefs offensiv och den negativa stats som QB Rivers har mot Chiefs har jag svårt att se dem räcka till slut.

Chiefs har alltså hela nio raka segrar mot Chargers. Den statsen är svår att förbise. Chiefs spelar också hemma och det gör att mitt spel om Chiefs -3 till oddset 1,75 hos LeoVegas , 888sport .com och Unibet kan vara ett av veckans bästa odds.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip