Chiefs hemma på GEHA Field Arrowhead Stadium. Ett av NFLs starkaste hemmanäste, då fansen är skogstokiga. Noteras bör att preseason 2022 bara har tre matcher, vilket gör att generalrepetitionen sker i afton. Chiefs och Mahomes kommer leverera! Chiefs kommer vinna matchen, men spelvärdet finns i mina ögon i över 44 gjorda poäng totalt i matchen.

Jag spelar Ö44 poäng hos bet365 .com till oddset 1,90.

Värt att notera:

1. En av anledningarna till varför jag tror på +44 poäng framåt har att göra med Chiefs egen statistik historiskt sett. I fjolårets "generalrepetition" spelade såväl A-lagets offensiv och defense nästan hela första halvlek. Det är mycket fotboll som kommer hinnas med under den tiden.

2. Jag ser fram emot samspelet mellan Chiefs rookie Skyy Moore och Patrick Mahomes. Det har varit idel positiva tongångar gällande Moore under träningscampen (som stängdes i torsdags). Ha koll här. Tror på minst en TD av Moore i afton.

3. Commanders HC Rivera har sagt att hans A-starters kommer få spela minst en halvlek (se som Chiefs), vilket bådar gott för hög poängskörd. Commanders top-receivers McLaurin, Samuel och Dotson kommer få sina chanser. Bra gäng!

4. Det var inte mycket att yvas över Chiefs första preseason mot svaga Bears, men det som stod ut och som var mest intressant var Chiefs defensiva lina och det var just den som GM Veach lovade "rätta till" inför säsongen 2022. En av dessa var rookie Karlaftis, men också Carlos Dunlap. De har verkligen ett lovande gäng på sin defensiva lina.

5. Commanders gjorde inte särskilt mycket för att skydda sin QB Wentz och det gör inte saken att Commanders tre guards är borta inför den här outingen. Kan bli så att Wentz spelar färre snaps än Chiefs Mahomes pga. den vetskapen. Wentz har skött sig bra under Commanders träningscamp och det ser bättre ut än tidigare år. Nu får vi hoppas han får vara fräsch och kan visa sina färdigheter.

Chiefs är ett av de lag som jag håller som konkret Super Bowl-finalist i år. De har det mesta och har förstärkt, där det krånglade som mest under fjolåret. Visst; Hill är borta, men QB Mahomes kommer ge sina nya receivers perfekta bollar. Den här matchen vinner Chiefs. Moneyline är för låg, men Ö44 poäng gillas till oddset 1,90 hos bet365 .com

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip