Chiefs (6-2) vs Dolphins (6-2) börjar redan 15.30 på söndagen, eftersom matchen spelas i Tyskland och i Frankfurt.

En spännande match med många stories i storyn. Framför allt är det första gången som Dolphins WR Tyreek Hill möter sina gamla lagkamrater i Chiefs. Det i sig är en sevärd "match-i-matchen". En annan vinkel är följande; när skall Dolphins besegra ett topplag; en contender? De har två förluster och det är mot Bills och Eagles. Frågan är enkel; är Dolphins en fågel eller fisk?

När det gäller Chiefs fick vi se en klart sämre insats mot svaga Broncos senast, men i mångt och mycket handlade det om en svag Mahomes som varit drabbad av influensa. Det syntes på spelet. Mahomes hade en passer rating om 59. Två kastade interceptions och inget fungerade. Men den stora bilden berättar en sak; Chiefs är och har ett mer komplett lag än Dolphins. Ej tu tal om annat. Chiefs defense har bara gett upp ett snitt om 16 poäng per match och kan man "bara" kontrollera WR Hill, då är det en toppchans.

Jag kommer spela Chiefs -2 till oddset 1.90 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Jag gillar verkligen Dolphins HC Mike McDaniel. Han är inte som alla andra och han är i mitt tycke en av ligans bästa coacher. Han har envetet stått bredvid QB Tagovailoa genom dennes resa. McDaniel har sagt att det finns få QBs som Tua som kan passa sådana pilar i så tajta fönster. Det har vi sett gång efter annan i år. Men Dolphins har inte varit bra mot riktigt bra lag. Ännu.

2. Chiefs har vunnit de två senaste matcherna mot Dolphins. Notera det.

3. Chiefs defense har bara tillåtit 176 passade yards per game i år. Det kan vara spännande när de nu möter sin gamle vän Hill.

4. Båda lagen har "som vanligt" tagit olika approacher till att spela utomlands. Dolphins har varit på plats i en vecka och Chiefs landade på fredagen. Om vi ser till de lag som landat sent, så har de också kommit igång sent i matcherna. I och för sig heter QB Mahomes hos Chiefs och det kan göra skillnad direkt.

5. Chiefs QB Mahomes har kastat för 2 258 yards (nr 3 i NFL) med 15 touchdowns och åtta interceptions i år. Han snittar 282 yards per game. Sin bäste vän TE Kelce har plockat in 583 yards med fyra touchdowns till det. Han snittar 83 yards per game. Det är ett ultravasst tandem. Kelce är ALLTID öppen.

6. Dolphins Tyreek Hill är ett unikum. Snabb som ingen annan och med en QB i Tagovailoa (passat för 2 416 yards med 18 touchdowns = nr 1 i NFL) som spelar bättre än någonsin. Hill har 1 014 mottagna yards med åtta touchdowns till det. Han har 61 mottagnignar på 87 försök, vilket säger det mesta. MEN är det något lag som har ett defense som kan stoppa den här kombon är det just Chiefs.

Jag kommer alltid gå på Mahomes i en match som står och väger. Chiefs QB är bäst i ligan och tills dess att han totalt ballar ur, måste mitt spel ligga på Chiefs. Jag tycker laget som helhet har en bättre trupp . HC Andy Reid är en av få som har så många insights på just Dolphins Hill; tro mig. Det snackas om revanschmöte, men jag är övertygad om att Chiefs kommer hantera såväl Hill som Tagovailoa som vilken annan match som helst.

Jag tror stenhårt på Chiefs i Tyskland och spelar dem -2 till oddset 1.90 och detta kan mycket väl vara hela helgens bästa odds!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip