Vilken Monday Night Football.

Matchen som vi alla väntat på. Chiefs (7-2) vs Eagles (8-1). Super Bowl 57-rematch! Båda lagen kommer från respektive bye-week och är taggade till max. Två starka defensiver OCH offensiver i en spännande batalj. Jag kommer gå på Chiefs på hemmaplan. Jag har så himla svårt att gå emot QB Mahomes och vill gärna se dem förlora regelrätt innan jag slutar tro på Chiefs som lag.

Jag spelar Chiefs -2 till oddset 1.77 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Det här blir ingen walk in the park för Chiefs. Motståndaren Eagles blir den tuffaste konkurrenten till dags dato. De är fysiska och aggressiva; Philly football. Den första frågan som måste besvaras om du som jag tror på Chiefs-vinst; orkar Chiefs offensiva lina stå emot Eagles pass rush? Jag tror det. Fråga 2; kan Chiefs run defense stå emot Eagles springspel? Jag svarar ja här också.

2. Jag tycker Chiefs var dominanta mot Dolphins i Tyskland. Det kändes klart bättre än tidigare och det känns nästan som om laget "lever upp" när vi kommer till de större matcherna. Vara som bäst när det krävs som mest. Det är min känsla. Men det kommer bli tajt!

3. Chiefs HC Reids rekord efter en bye-week är untouched. Notera det. Ett enormt facit. 31-6.

4. Chiefs måste stoppa Eagles QB Hurts. Han är så mångfacetterad i sitt spel; kan göra allt med fötterna och sin kastarm. MEN Chiefs defense är byggt annorlunda. Secondaryn är fläckfri och det kommer innebära tajta fönster att kasta i och frågan är om det går? Springspelet är så dynamiskt att det i sin tur skapar sådana möjligheter för en diversifierad playcalling.

5. Lagen har mötts totalt 10 gånger genom åren. Chiefs leder med 6-4 och har vunnit de fyra senaste möten mellan lagen. Notera det.

6. Eagles är rankat som nr 5 bästa offensiv i NFL och möter Chiefs, vars defense är rankat som nr 4 i NFL. Snacka om matchup!

7. Noteras bör att Eagles secondary och tillåtna passade yards från motståndare ligger på 257 yards per outing = nr 28 i NFL. En svag punkt. Räkna kallt med att QB Mahomes kommer testa ofta och länge. Han är nr 6 i NFL gällande 2 442 passade yards med 17 touchdowns och åtta interceptions. Eagles har per idag tillåtit 19 passade touchdowns hitills. En större challenge idag för laget.

Jag spelar Chiefs -2 till oddset 1.77 hos Unibet .com och tycker det är ett bra odds. Räkna med en jämn outing!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip