Mitt specialspel tillika sidospel mellan Chiefs vs Texans landar på att QB Mahomes håller i bollen och sköter sig med sina pass. Mitt spel blir att Mahomes ej kastar en interception i matchen - under 0,5 till oddset 1,81 hos LeoVegas .

Under 2019 har Mahomes på 14 matcher kastat 5 interceptions, men hans spel har varit fläckfritt de sex senaste matcherna under grundsäsongen. Han kommer alltid ta risker, men han har växt i hur han fördelar bollarna (särskilt sina djupare bollar) och med tanke på att Chiefs för första gången i år kan mönstra alla tre ordinarie RBs kommer Chiefs playbook att vara väldigt öppen och mångfacetterad.

Redan i fjol började Chiefs HC Reid och QC Bieniemy prata om det och har gjort ett antal korrigeringar i sina spelschemes, vilket har gynnat Mahomes. Killen har som sagt mer rutin idag och tillhör en av ligans bästa spelare på sin position. Han har växt upp, tempot i matcherna har så att säga saktat ner och klokheten i hur man vårdar bollen har tilltagit.

Jag känner mig trygg i att Mahomes håller i bollen i afton och spelar under 0,5 interceptions till oddset 1,81 hos LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip