Chiefs mot Vikings. Hemmaplan för en av årets favoriter till att vinna Super Bowl. Nu är dock detta den sista veckan av preseason och många lag kommer återigen att vila sina bästa spelare.

Jag kommer spela U38,5 totalt gjorda poäng i matchen till oddset 1,86 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Chiefs HC har sagt att hans superstar till QB Pat Mahomes kommer spela en stund idag. Däremot har Reid sagt att Mahomes ”normala” receivers och running backs som Hill och Edward-Helaire kommer vila. Hos Vikings låter det likadant, men troligen spelar inte QB1 Cousins, eftersom HC Zimmer vill se om Mond mäktar med att bli QB2 i år.

2. Vikings defensiv har varit riktigt svag i de första matcherna i år. De har iofs vilat många spelare, men det har sett darrigt ut och djupet i truppen finns inte där.

3. Chiefs å andra sidan har sett riktigt starka vad gäller den offensiva linan. Den som var riktigt svag i fjol och som gjorde att Chiefs aldrig hade en chans i Super Bowl mot Bucs. Flera bra draftade spelare plus ett par veteraner har gjort linan stark.

4. Vikings offensiv får ingen boost idag heller, då Zimmer har sagt att nyckelspelare skall vila. Det gör att det blir svårt att skapa något vettigt framåt.

5. Chiefs spelar hemma. Här förlorar man sällan, oavsett om det är preseason el ordinarie säsong.

Jag ser för många signaler som berättar ”low scoring game” och det vore dumt att inte finna spelvärdet i just underspelet U38,5 här. 1,86 hos Unibet , LeoVegas och Casumo är taget. Chiefs kommer vinna matchen, men oddsen är för låga moneyline.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip