Tidig match i NLF i eftermiddag och återigen spelas matchen i London. Denna gång på Wembley Stadium mellan Cincinnati Bengals vs Washington Redskins. En ganska intressant match och den lär bli sevärd med tanke på att vi har två QBs som vågar kasta ofta och långt. För Bengals räkning är de numera helt skadefria och det är alltså först i vecka 8, vilket är fascinerande. För Redskins räkning är deras RB Matt Jones borta i eftermiddag, vilket är en nackdel för Redskins spelbok.

Jag kommer spela under 49,5 poäng i matchen till oddset 1,89 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Bengals vs Redskins - en matchup som sällan spelas. Totalt har de mötts nio gånger och Bengals har 5-4 i inbördes möten. De senaste tre matcherna har dock Bengals vunnit.

2. Som sagt; Bengals är skadefria, vilket innebär att Bengals TE Tyler Eifert är tillbaka i skarpt läge och Dalton får då plötsligt två vassa mottagare att kasta till istället för enkom superstjärnan AJ Green. Viktigt att notera.

3. Redskins får tillbaka såväl TE Jordan Reed som ligans kanske bäste cornerback Josh Norman (viktig kugge mot AJ Green). Reed har varit borta pga hjärnskakning, men är nu helt clearad. En otroligt begåvad TE. Josh Norman är som sagt en av de bättre cornerbacks i ligan och han har redan gjort stor skillnad för Redskins secondary. Idag lär han matchas mot AJ Green och bara det kommer vara värt inträdet...

4. Bengals sprang för 248 yards mot Browns i förra helgen. Bernard och Hill vet vad som krävs idag. Dalton behöver oxå ha lite hjälp på vägen. OM Bengals ser till att än en gång skapa många yards på marken, då blir de väldigt farliga.

5. Bengals måste vara mer vakna i sin secondary mot Reed, Jackson och Garcon. Vassa mottagare. Rutinerade mottagare. Kan de hantera Redskins vapen, då blir det en bra afton för Bengals.

Jag spelar under 49,5 poäng och det bygger jag på att vi kommer se två starka defense; Redskins secondary är högoktanig och Dalton kommer få bekymmer med de långa passen. Bengals uppgift blir att säkra upp springspelet OCH vara noggranna mot framförallt Reed.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip