Cleveland Browns tar emot New York Jets. Brown är 0-7 emedan Jets är 2-5. I Browns case kan vi enkelt säga att de inte är i "winning mode right now", utan ett lag som bygger för framtiden. De har dock inte varit helt iskalla i år, utan varit med länge i matcherna, men tappat fart och ork till slut. New York Jets å andra sidan såg ut som en AFC-contender efter två matcher, då såväl quarterbacken, som springspel som mottagare funkade fullt ut, MEN sedan dess har det varit ridå fram till senast mot Ravens. Yes; Jets har mött tuffa lag, men det är ändå inte OK att spela så dåligt som laget gjort.

Jag kommer spela Jets -1,5 till oddset 1,81 och tycker det ser lovande ut inför match.

Värt att notera:

1. Jets har 17-10 på Browns sedan 1970. Jets har vunnit de senaste tre.

2. Browns har haft 6 (!) olika QBs under denna säsong pga skador. Det är inte fullt enkelt att få en offensiv harmoni med den vetskapen. McCown som är nr 2 på deras QB-lista är dock tillbaka i afton. En klen tröst.

3. Jag är inne på att Ryan Fitzpatrick studsar tillbaka i afton efter en svag inledning. Han var bra i match 1 och match 2. Därefter kaos och nu senast skötte han korten väl efter att ha kommit in i matchen mot Ravens. Fitz är inte Jets framtid, men han vet att han kan bättre och idag får vi se det.

4. Jets rush defense var formidabelt mot Ravens. Totalt 11 yards fick Ravens ihop - totalt! Med den insatsen ligger nu Jets rush defense på plats nr 2 i hela ligan. Det blir ingen lek för Crowell i Browns och om Jets får tvärstopp på springspelet och skall enkom förlita sig på sin QB; ja, då är det i stort sett ridå...

5. Jets secondary som "blött" i de första fem matcherna pga såväl skador som dåligt spel var även de starka mot Ravens och deras etablerade QB Flacco. Revis, Skrine och Williams plockade Flacco sönder och samman via alla turnovers. Flacco är 5 ggr bättre än McCown. Blir intressant.

6. ...och det som verkligen talar för New York Jets; Browns fullständigt iskalla rush defense. De är näst sämst i hela ligan genom att ha tillåtit 979 yards på 207 försök. De har tillåtit sju rushing touchdowns och gett upp närmare 4,7 yards per carry. DET kommer inte att funka mot Forte och Powell. Jag räknar med att dessa två herrar kommer äta upp Browns inifrån och ut.

Jag tycker Cleveland Browns har ett hyggligt gäng i vardande och kommer säkert vara med här initialt, men i slutändan skall det inte räcka. Jets defense kommer suga musten ur Browns offensiv. OCH om Fitzpatrick håller i bollen, tar rätt beslut och levererar skarpa pass; ja,då är det game over.

Jag spelar New York Jets -1,5 till oddset 1,81 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip