Colts (7-6) vs Cowboys (8-5). Två lag med riktigt bra form, där Cowboys har fem raka segrar i tuff konkurrens. Idag ytterligare en tuff outing att vänta mot "nytända" Colts.

Colts var 1-5 för en tid sedan och Cowboys var 3-5. Tiderna förändras kvickt i NFL. Jag hade feeling för ett "down year" för Colts, men deras picks i draften (Nelson och Leonard) har varit exceptionella som rookies och sedan är QB Luck fräsch och fin igen. Efter en svag inledning för nya HC Reich (gamle back-up QB till Jim Kelly i Buffalo Bills fyra försök att vinna Super Bowl på 90-talet) har laget verkligen funnit momentum och laget ser väldigt homogent ut, Deras springspel är OK, men också deras svagaste punkt i nuläget. Cowboys har matat sin grymme RB Elliott och gjort det med den äran. 602 yards rushing!

Jag kommer spela Colts -2,5 till oddset 1,71 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet .

Värt att notera:

1. All-time stats berättar att Cowboys har en liten edge - 10-6 OCH har vunnit de tre senaste matcherna mot Colts.

2. Cowboys vändning (för säsongen såg körd ut) var när laget trejdade för WR Cooper, fick ordning på sin tuffa offensiva lina, samt Elliotts springspel. Den mixen har betalat sig. Jag tycker dock QB Prescott fortfarande är svag vad gäller bollbehandlingen. Han behöver steppa upp här.

3. Colts kommer sätta all press i världen på QB Prescott och det kan löna sig rikligt.

4. Det kommer bli en match i matchen mellan Colts WR Hilton och Cowboys CB Jones. Två grymma spelare som är i sin prime just nu. Hilton är tillbaka efter skadebekymmer, men när han är fräsch och i ordning, då kan Colts använda honom ofta och länge.

5. TE Ebron ansågs som ett "draft-bust" före han trejdades från Lions till Colts. Här har Ebron genomgått en metamorfos och har spelat som i sans hela 2018. I utsatta lägen VET Luck att han har Ebron att kasta till. Ebron har redan 13 TD's på säsongen. Sätter han fyra till slår han Patriots Gronkowski's 17 TDs. Pass på!

Det här kommer bli en riktigt kul match att kika på. Colts skall vara favorit och vinner den här outingen om man lyckas sätta press på Cowboys QB Prescott. Han kommer då sprida el tappa ett par bolla och det gäller för Colts att omsätta dessa misstag till poäng.

Jag spelar Colts -2,5 till oddset 1,71 hos 888sport , LeoVegas eller Unibet och är helnöjd med det.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip