Colts (3-5) vs Jets (2-5) i Thursday Night Football. Under fjolåret blev Jets överkörda i den här matchen, men då hette QBs Rivers och Darnold. Ingen av dessa herrar finns kvar.

Jag hade förväntat mig mer av Colts, men det har varit stora skadebekymmer på nyckelspelare som har gjort att laget bara har tre vinster. I grund och botten är det här ett lag som borde kunna spela slutspel.

Jets å andra sidan är i en rebuild, där deras defense trots allt börjat klicka, men offensiven har varit sådär. Frånsett förra veckan, då QB2 Mike White blev veckans offensive spelare genom en succédebut med +400 yards innanför västen och vinst mot Bengals

Jag tycker linan i Vegas på -10,5 på Colts är för hög, men Jets kan däremot lyckas hålla matchen hyggligt jämn, vilket gör att +10,5 är spelbart till 1,92 hos Pinnacle .

Värt att notera:

1. Håll utkik på Jets rookie-RB Carter som sprang och tog emot bollar för hela 172 yards senast. Det såg riktigt bra ut. Om han håller samma kvalitet i afton kan QB White få en del avlastning.

2. Förra helgens succéspelare hette QB Mike White hos Jets. Han landade på totalt 405 yards genom att sätta 37/45 pass. Han satte tre TDs mot två INT och hade en passer rating på 108. OM White, mot förmodan, spelar lika bra igen = då kan det häxa för Colts.

3. Colts defense har börjat sätta sig på sistone. Gillar DeForest Buckner, men idag möter han Jets rookie Tucker. En match i matchen; vilka defense!

4. Colts är 4-0 mot lag under .500. Notera det.

5. Jag gillar Colts RB Taylor. Andra året för honom i år och han har redan 649 yards med sex TDs. Det är bra jobbat. Kika extra på Colts WR Pittman Jr. Han har 45 mottagningar för 594 yards med fyra TDs. Imponerande!

6. Colts har +30 poäng eller mer i sina tre senaste matcher. Deras offensiva lina känns som topp 5 i hela NFL.

Som sagt; Colts skall vara favoriter, men inte så stora. Jag nyper Jets +10,5 till oddset 1,92 hos Pinnacle .

/RoloMartins






This is the stats tab
This is the post tip