Colts tar emot Panthers i sin första preseason-game. Lagen kommer låta respektive QB2-3 spela matchen rakt igenom. Coacherna i Colts vs Panthers (Reich/Rhule) har sin tydliga agenda klar - de vill se mer av sina spelare i B- och C-linorna. Lagen har tränat ihop inför den här outingen och det som stått ut mest var redan det vi visste - Colts defense har sett briljant ut emedan Panthers bygger sin starka offensiv.

Jag kommer spela Colts -3 till oddset 1,95 hos bet365 .com och bygger det på en stark defensiv med omutliga kickers.

Värt att notera:

1. Colts har haft sin QB1 Wentz på skadelistan ett längre tag, vilket har lett till att Colts testat QB2-3 (som spelar idag) Eason (börjar matchen) och Ehlinger i sina reps med A-linan. Det bör ha gett dem mer poise och stabilitet i sin playbook.

2. Colts kickers har inte missat ett field goal sedan Lützen-dimman 1632. Blankenship är som ett lås.

3. Colts defensiv är en av NFLs stora utropstecken 2021. Det finns sådan spets och djup i den att även B- och C-linorna har grym potential. Notera detta.

4. Panthers vilar som sagt QB1 Darnold och låter Walker ta första drajverna. En bra QB, men har en del att bevisa.

5. Colts spelar hemma. Normalt svaga i preseason-games, men i år måste många som vill spela i laget bevisa att man duger. Direkt från start.

Jag spelar Colts -3 till oddset 1,95 hos bet365 .com och hoppas spelformen från denna helg avslutas som den börjat - i dur och fler vinster.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip