Match två under lördagen är Colts (7-6) mot Steelers (7-6). Det är två lag som överraskande är över .500, vilket jag inte såg på banan efter den inledande matcherna. Jag hävdar med bestämdhet att Steelers fortfarande har en bättre statistik än vad de spelar. Deras offensiv har varit svag över hela året och när nu QB2 Trubisky spelar igen har jag svårt att se dem göra många poäng framåt.

Colts å sin sida kommer ha sin bästa spelare utanför matchen. RB Taylor är skadad och kommer inte spela. Det är ett jätteavbräck och det är ytterligare en stark offensiv pjäs borta från matchen. Det är med dessa vetskaper som jag kommer plocka U42.5 poäng i matchen till oddset 1.91 hos Unibet .

Värt att notera:

1. Steelers två senaste matcher har varit nattsvart. De har mött Cardinals och Patriots. Två lag som ALLA slår, men inte Steelers. De torskar båda, MEN med en dåres envishet vill jag ännu en gång säga; Steelers är inte bättre än 4-9 om jag skall vara helt ärlig.

2. Steelers Super Bowl-QB Ben Roethlisberger rörde om lite i Steelers-grytan tidigare i veckan när han provocerade fram "...den tidigare s.k. Steelers-traditionen är borta...". Han gjorde detta medvetet för att skaka liv i klubben. Han orkar inte se en tredje sorglig outing av sitt gamla lag. Cardinals och Patriots har totalt tillsammans sex vinster.

3. Noteras bör att Steelers inte nått +20 poäng i någon av sina fyra senaste matcher.

4. Om NFL vore slut idag, då skulle Colts var i slutspel. De är ett av sex lag som är 7-6. Det kommer som sagt bli en spännande avslutning de kommande veckorna. För Colts del måste kvällens match helst sluta med seger. De har svårare motstånd längre fram.

5. Steelers har "bara" satt fyra passade spel över +30 yards över de sju senaste matcherna.

6. Det enda positiva för Steelers är att de har plusstatistik på Colts. 33 matcher spelade mot varandra och de är 27-6.

7. Colts QB Minshew har inte rosat marknaden över den sista tiden. Han har inte kastat två touchdowns per outin över den senaste månaden.


Jag finner inte nog offensiv hos båda dessa lagen, utan det mest vettiga och mest logiska spel är att ta U42.5 poäng totalt i matchen till goda 1.91 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip