Colts (9-7) tar emot Texans (9-7) och den här matchen är enkel att reda ut gällande slutspel för båda lagen. Det lag som vinner matchen går till slutspel. Win or die. End of story. Det finns också en stor chans att vinnaren i den här matchen även vinner AFC South och det är minst lika viktigt.

Jag har sett mycket av de här lagen under året och jag är vansinnigt imponerad över hur DeMeco Ryans har fått till sitt Texans. Mäkta imponerad. I min värld såg jag dem (och så kommer det säkert bli) som allra bästa inom 1-2 år, men att se dem vara i den här positionen för att spela in sig till slutspelet i NFL redan i år; det trodde jag inte och det gör den amerikanska fotbollen så härligt enigmatisk och oförutsägbar. Jag älskart!

Jag kommer spela Texans -1 borta mot Colts till oddset 1.90 hos bet365 .com.

Värt att notera:

1. Texans QB Stroud leder alla QBs i NFL med sina 21 touchdown mot 5 interceptions. Här har ni den matchavgörande faktorn.

2. Texans run defense är ett av ligans bästa (topp 5), vilket gör att de kommer kunna hantera Colts RBs på bästa sätt. Nu är dessvärre Colts RB2 Zack Moss borta pga. skada. Det hjälper inte Colts i den här outingen. Om inte Colts får snurr på sitt springspel, då är de kokta i min värld.

3. Colts har favör av hemmaplan; icke att förglömma, men Colts QB Minshew har haft minst en interception över sina senaste matcher. Han har inte råd med det mot Texans.

4. Colts har vunnit sex av sina åtta senaste matcher.

5. När Colts mötte Raiders fick vi se ett Raiders som stängde ner Colts springspel och det gav resultat. Noteras bör att Texans offensiv är klart mycket bättre än Raiders, vilket gör att det mesta måste klaffa för Colts för att dem skall ha en vettig chans. Jag tror inte på det.

6. Texans har plusstatistik på bortaplan i år och det är väldigt tilltalande i detta läge ävenom det är "win or die" för båda lagen.

7. QB Stroud har 3 844 passing yards till dags dato. Imponerande! Han har haft ett högt snitt i varje match (bara OK de två senaste dock), men Colts secondary är inte skadefri och det gör att jag tror Stroud kommer få en fin afton. Se gärna om ni finner ett spel, där Stroud skall nå minst 250 yards. Ta då det.

8. Texans WR Collins har skött sig galant i år. Han och Stroud har mappat perfekt och Collins har redan sju touchdowns i år och dryga 80 yards per outing.

Som sagt; win or die. Då måste du gå på det lag som har den bästa quarterbacken och den bästa defensiven. Det är min tilltro. Det innebär att Texans är det lag som kommer gå vinnande ur den här fajten (för det kommer de bli. Colts kommer inte vika ner sig lättvindigt). Jag spelar Texcans -1 till oddset 1.90 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip