Thursday Night Football med två av ligans absolut sämsta lag. Bears vet vi är en i en rebuild och skall vara som bästa inom 2-3 år emedan Commanders aldrig verkar ta sig ur sina bekymmer. Nu har man i och för sig nya ägare sedan i år med bl.a. NBA-ässet från 80-talet; Magic Johnson som delägare. Han ogillar att förlora och det är redan spelare och management väl medvetna om.

Det är ingen enkel match att reda ut moneyline även om Commanders är stora favoriter på hemmaplan. Vi vet att Bears har 14 (!) raka förluster (de vann senast vecka 7 2022), samtidigt som Commanders gjort mer än +20 poäng i sina fyra av fem senaste outings. Bears å sin sida har tillåtit ett snitt på +34 poäng över den här säsongens första fyra veckor. Redan här förstår man varför linan i Vegas ligger som den gör. Jag tycker också att Commanders spelade bra mot Eagles och bör vara favoriter, men det är inget lag du gärna håller i andan när åskan går ute. Noteras bör att Commanders ligger på plats nr 29 i NFL när det kommer till tillåtna poäng i snitt med 30. Det är inte bra.

Kontentan av ovan vetskaper gör att överspelet måste vara jätteintressant. Två rullande offensiver när det rullar och två defensiver som är som en ostbåge i munnen; smälter och viker ner sig enkelt i stridens hetta. Jag tar Ö44.5 poäng till oddset 1.93 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip