En av de mest intressanta matcherna i afton och då främst för allt brus runt klubbarna och då främst deras QBs. Wentz spelar numera för Washington och Mayfield spelar för Panthers. Det trodde man inte när de valdes som nr 2 (Wentz) och som nr 1 (Mayfield) i olika NFL-drafter över de senaste åren. Vi får hoppas deras klubbyte kommer funka.

Idag spelar jag på Wentz Commanders, eftersom FedEx Field kommer bli knökfullt och Commanders kommer spela längre med sina A-starters än Panthers.

Jag spelar Commanders moneyline till oddset 1,71 hos Bet355.

Värt att notera:

1. Commanders har tre bra QBs och som sagt Wentz vet vi har allt som krävs för att vara QB1 i NFL. Han har dock inte spelat upp till sin förmåga sedan han vann Super Bowl med Foles som klev på laget i slutspelet det året. Jag vill verkligen se Wentz lyckas. Det är en bra och reko grabb.

2. Panthers då? Ja, numera huserar man såväl Mayfield som Darnold. Det är också två bra QBs i grund och botten, men framför allt Darnold måste bevisa att han duger. Mayfield behöver främst vara skadefri och bli mer jämn i sina outings. Träningscampen har gått jättebra för Mayfield. Notera det.

3. Commanders HC Rivera har betonat att hans A-starters får minst 1-2 kvartar. I halvtid kommer B-laget in och sedan får även C-laget i kvart 4. Min feeling är att Commanders har en större bredd och även djup i sin trupp för att tidigt ta ledningen och sedan bevaka den.

4. Panthers har fler nya spelare som skall ”gnuggas” in och det gör att de kommer varva A, B och C-laget redan efter ett par snaps. Det är deras approach.

5. FedEx Field kommer koka idag, eftersom Commanders har lagt ut priser om 1 dollar för att fylla arenan och skapa ”football-surr” igen. Notera det.

Jag spelar på Wentz och Commanders moneyline till oddset 1,71 hos bet365 .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip