Två lag som inte imponerade alls under premiäromgången. Dessutom åkte Cowboys på en skada på sin QB Prescott. Tråkigt att se. Det känns som Prescott inte har den där direkta turen med sig och det är synd på så rara ärtor. Han förtjänar framgång plus att Cowboys, i mitt tycke, står och faller en hel del med honom. Till den här matchen har Cowboys fem (!) ordinarie spelare skadade och sin skipper. Det är klar fördel för Bengals.

Vad säger vi då om just Bengals? Nära i Super Bowl senast, men fort nere på marken efter premiären, då QB Burrow kastade interception på interception och resultatet av det blev förlust. Totalt fem turnovers till slut och det förstår alla att det inte kommer fungera. Statistiken berättar att det är svårt att nå Super Bowl igen efter förlust. Det enda lag som lyckades med det under 2010-talet var New England Patriots 2018. De lyckades komma tillbaka direkt efter förlust året innan.

Bengals kommer vara extremt motiverade till den här matchen. De såg inte bra ut senast mot vad de egentligen kan.

Jag kommer spela TD på Bengals Chase till oddset 1,97 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Bengals offensiva lina är så att säga "rewamped" med fyra nya spelare på linan. De spelade fullt dugligt i premiären, men de måste upp en nivå för att skydda Burrow mot Cowboys pass rush Parsons och Lawrence.

2. Jag har valt att lägga mitt speltips på den mest intressanta duellen i matchen. WR Chase vs CB Diggs. Två stora spelare och redan etablerade stjärnor i NFL. Bengals Chase diskuterade den här fajten i fajten i veckan och sade att Diggs är bra, men det finns "fläckar i spelet". Det är klart att det blir mer bensin på brasan, men otroligt intressant att se den här duellen. Jag bygger mitt tips på Chase. Han är vidunderligt bra och kemin mellan Burrow och Chase VET vi finns.

3. Bengals match nr 2 den här säsongen och som blir den s.k. "studsa tillbaka-matchen" kommer helt perfekt för Bengals. De möter ett Cowboys som har stora, stora problem med skador. Bengals och QB Burrow får alltså möta QB2 Rush hos Cowboys. Det är natt som dag. Visst; ingen underskattning får ske, men en perfekt outing för Bengals att komma tillbaka och visa hur bra man egentligen är.

4. Cowboys hade enormt svårt att stå emot Bucs och framförallt RB Fournette i säsongspremiären (127 yards själv av totalen 157). I afton möter de Bengals äss Mixon och han kommer provocera fram än mer missade tacklingar och möjligheter för Bengals. Om du skall göra ett sidospel; se till att ha koll på Mixons antal yards framåt. Han kommer få mycket rum att springa.

5. WR Chase. Ett äss i min värld. Med tanke på att Higgins hos Bengals klev av med hjärnskakning kommer Chase att få många bollar i afton och när Burrow är över halva bana tittar han ofta på en lite längre boll på just Chase. Under fjolåret nådde han 86 mottagna yards per outing. Cowboys var nr 20 i NFL gällande pass defense, då de tillät 238 yards per outing. Ni kan vara säkra på att Bengals QB Burrow kommer syna Cowboys CB Diggs. För mig är feelingen att Chase kommer överlista Diggs minst en gång och därför går jag på TD Chase.

Det här är en enkel match för mig. Bengals kommer vinna. Cowboys står nästan och faller med sin skipper Prescott. Nu är han borta. Tittar vi på Bengals vet vi att de inte kan spela så mycket sämre än senast och QB Burrow ÄR en kommande superstar. Han gör inte fyra interceptions och en fumble igen. WR Chase kommer vilja visa upp för publiken i Dallas hur stark han är och det kommer synas i afton. Bengals vinner. Chase gör en TD.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip