Cowboys (6-5) vs Bills (8-3). Vilken grym match match nr 2 under Thanksgiving. Cowboys är klara favoriter och skall vara så. Av olika anledningar som vi skall gå igenom nedan, MEN ägaren till Cowboys, Jerry Jones har gått ut tufft i media efter debaclet mot Patriots senast och sagt att "vi måste börja vinna matcher. Vi har ett på tok för bra lag för att vara 6-5".

Jag är inne på att spelarna och ledarna knyter näven och ser till att besegra Bills i en "revanschmatch" utifrån senast och Jones bevingade ord ekar högt i det omklädningsrummet. Jag kommer spela Cowboys -5 till oddset 1,71 hos LeoVegas . Jag vill dock betona att Bills inte är ett dussinlag i år, då bl a deras defense är nr 3 i ligan. MEN när ägare Jerry Jones talar, då agerar hans manskap. Ett klassiskt ordspråk från Dallas.

Värt att notera:

1. Cowboys snittar 433,4 yards framåt per game. Det är nr 1 i ligan.

2. Cowboys spelar alltid på Thanksgiving och bl a Zeke Elliott, RB har svindlande statistik för just Thanksgiving-fajter. Han har snittat 109 yards när han spelar på denna specifika dag. Nr 3 i hela NFL med den statistiken som går hela vägen tillbaka till 1948.

3. Bills RB Frank Gore är numera nr 3 på RB-listan all times, vilket säger en hel del om honom. Otroligt duktig OCH Bills kommer springa mycket idag. Det är deras chans.

4. QB Prescott är ansvarig för ett lag som är topp 10 i scoring offense, scoring total offense, scoring defense och defense total under 2019. Att laget bara är 6-5 är en gåta. En riktig gåta.

5. Om vi jämför Bills QB Allen med Cowboys QB Prescott sedan vecka 5 i år är facit som följer: Allen är 5-2, 208 passing yards per game, 12 TD och 2 INT. En passer rating på 96,0. Om vi kollar på Prescott är hans facit: 3-4, 327 passing yards per game, 12 TD, 7 INT. En passer rating på 94,8.

6. Bills har inte stött på den här typen av stark offensiv tidigare. Laget har haft en av ligans "mjukaste" schema fram till nu. Jag har feeling för att de kommer få bekymmer med Cowboys i afton.

7. Bills 8-3 är deras bästa start sedan 1996.

8. Cowboys Cooper är 100 gånger bättre på hemmaplan än på bortaplan. +8 yards per mottagning, över 134 mottagna yards totalt sett och 5 touchdowns till det. En riktigt vass receiver när han spelar hemma. Bara godkänd på bortaplan...

Jag är helt inne på att Cowboys kommer ge ägaren Jerry Jones exakt den present han behöver på Thanksgiving dvs en vinst. Bills har inte mött en sådan här tung offensiv hittills och jag har feeling för att det kommer spela in. Jag spelar Cowboys -5 till oddset 1,71 hos LeoVegas .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip