Cowboys (1-1) vs Eagles (1-1) är en klassisk match-up som alltid bjuder på godis. Två lag med stor talang på båda sidor av bollen, men också två lag som har och har haft en hel del skadebekymmer. Cowboys har stor fördel som spelar på hemmaplan i afton och skall gälla som favoriter i min värld. Jag tyckte också de spelade riktigt bra mot Buccaneers senast och visade att de är bra när de är "bra".

Jag spelar Cowboys -2 till oddset 1,68 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

Värt att notera:

1. Eagles har tre raka förluster på bortaplan mot Cowboys. Den sista gången som laget förlorade fyra raka bortamatcher mot Cowboys var 1992-95.

2. Cowboys RB Elliott har snittat 97 yards per "prime time TV" dvs Monday Night Football eller Thursday Night Football eller Sunday Night Football. Det är bra jobbat. I afton är det MNF och Elliott skall försöka hålla i den nivån. Samtidigt har kollegan Pollard verkligen steppat upp för Cowboys. Han snittar 7,7 yards per löpning och det är riktigt bra. Tillbaka till Elliott. Han har fått ihop hela 789 rushing yards mot Eagles genom alla år. 98,6 yards per outing.

3. Ha koll på CB Diggs hos Cowboys. Han har +1 interception i båda sina två matcher i år. Starka papper.

4. Eagles RBs har sett riktigt bra ut till dags dato. De har snittat 162 rush yards den här säsongen.

5. Cowboys WR Cooper spelar "lätt skadad" (revben), men det fungerar. Han är en viktig del av Cowboys offensiva pussel.

6. Cowboys riktiga hemmapremiär är i afton. De har faktiskt vunnit de tre senaste hemmamatcherna mot Eagles.

7. Själv är jag hemskt nyfiken på "duellen" mellan QB Hurts och Cowboys rookie-LB Micah Parsons. Ha koll på dessa två i afton. Parsons ser redan ut som en Pro Bowler efter två ynka matcher. Grym i defensiven för Cowboys!

8. Jag gillar också det jag ser av fd Falcons HC Quinn som numera är DC för Cowboys. Enormt mycket rutin och är en väldigt engagerande coach. Nära att vinna Super Bowl med Falcons (ledde med 28-3 mot Patriots innan Brady vaknade till liv och vände matchen). Quinn kan varenda svag punkt hos Eagles.

Jag litar på att Cowboys QB Prescott fortsätter på den inslagna vägen och levererar på den höga nivå han alltid håller. Då borde Cowboys kliva undan och vinna den här matchen. Jag spelar Cowboys -2 till oddset 1,68 hos Unibet , LeoVegas och Casumo .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip