Sunday Night Football. Den här matchen lär bli något alldeles extra; Cowboys (9-3) vs Eagles (10-3).

I mina ögon är Cowboys på tok för stora favoriter även om de är svårslagna på hemmaplan, samtidigt som 49ers synade Eagles på bortaplan senast. Det som jag har kvar i mitt huvud är att så fort som Cowboys möter ett riktigt bra lag så kommer nerverna fram och dåligt spel blir facit. Det kanske vänder idag?

Jag spelar i alla fall Eagles +3 till oddset 1.98 hos Unibet .com.

Värt att notera:

1. Eagles fick verkligen stryk senast, trots en formidabel första kvart. Jag spelade 49ers -2 i den outingen och hamnade helt rätt. I afton möter man ett Cowboys som är stekheta och har vunnit sina fyra senaste matcher med ett snitt om +24 poäng. Det lag som vinner den här matchen tar ett grepp om NFC East.

2. Cowboys QB Prescott har spelat fantastiskt bra över de senaste matcherna. Om vi bortser förlusten mot 49ers i vecka 5 är Prescott nr 1 i ligan med 2 173 passade yards med 21 passade touchdowns och en passer rating som säger 121.5. Starka papper!

3. Cowboys har vunnit 14 raka matcher hemma på AT&T Stadium. I år är man 6-0 och har vunnit med +25 poäng i varje match.

4. Med all info ovan borde man kanske gå rakt ut på Cowboys, men det är inte så enkelt. De spelar alltid sämre mot bättre lag och i afton möter de ett av ligans bästa lag. Eagles hade fem raka matcher med vinst inför 49ers senast och jag har svårt att se hur Cowboys skall orka mäkta med att stoppa Eagles WR Brown. Från vecka 3 har denne 1 056 yards med sju touchdowns till det.

5. Lagen möttes i vecka 9 och då vann Eagles med 28-23. Det som var mest noterbart då var att Cowboys bara hade 73 rushing yards.

6. Cowboys är ett helt annat lag när de spelar på hemmaplan och inomhus. På bortaplan snittar laget 24 poäng, men hemma i Texas, då pratar vi om 41 poäng. Det är en enorm skillnad.

7. Eagles defense har inte riktigt funnit sin mojo på slutet och särskilt secondaryn. Här måste det steppas upp en nivå mot duktiga Cowboys.

8. Cowboys LB-äss Micah Parsons har haft ett brokigt slut på veckan, då han haft influensan. Han kommer spela, men det har inte varit optimalt. Notera det.

9. Cowboys leder all time-stats mot Eagles med 73-56.

10. TE Goedert kommer spela och det är ett stort plus för Eagles.

Jag vet att Cowboys är hemskt starka på hemmaplan, men jag kan inte släppa att de alltid spelar klart sämre mot bättre lag. Jag tror det blir väldigt jämnt idag och väljer att spela Eagles +3 till oddset 1.98 hos Unibet .com.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip