Speltips: Cowboys - Giants

Sport: Amfotboll
Spelstopp: 2018-09-17 02:20
Land: USA
Liga: NFL
Odds: 1.91
Tips: Under 42,5
En klassisk matchup avslutar nattens matcher och för mig är det tyvärr två lag som verkligen INTE är som allra bäst 2018. Giants valde Barkley som nr 2 i draften och det är nog ett gott val, men nr 3 i den draften var Sam Darnold och det komma Giants få äta upp de nästa 10 åren.

Jag kommer spela under 42,5 gjorda poäng till oddset 1,91 hos 888sport, LeoVegas eller MrGreen.

Värt att notera:

1. Dallas Cowboys; Americas team. Dak Prescott såg ut som en rookie-QB mot Panthers senast. Sackad hela sex gånger sätter ens självförtroende i botten. Nu kommer säkert Prescott att studsa tillbaka hyggligt på hemmaplan, men Prescotts offensiva lina är inte vad den var när han var rookie. Sean Lee är ryggraden, men han har för tunt runt sig just nu. Prescotts pass hade ett snitt på 5,9 yards per försökt. Inte bra alls.

2. Cowboys plockade in WR Allen Hurns från Jaguars, men dennes insats var i stort sett osynlig - en mottagning för 20 yards. Det är inte OK. Beasley är Cowboys främsta vapen nuförtiden och han skötte sig OK med 72 yards på sju försök. MEN sug på denna; Cole Beasley ÄR Cowboys främsta vapen?! Det säger allt. Cleveland Browns kommer släppa WR Josh Gordon på måndag och jag kan lova er att Jerry Jones kommer dyka på Gordon och plocka honom till Cowboys. Det behöver Dallas.

3. Giants då? Well, deras secondary var OK, trots att de rankades som lag 31 förra veckan. Bortles är ingen större stjärna, men Giants höll honom till 176 yards. Ha koll på Janoris Jenkins hos Giants. Han var riktigt bra senast.

4. RB-fajten mellan tidigare årets rookie-RB Elliott mot Giants rookie-RB Barkley. Det här kommer bli spännande. Om vi börjar med Giants Barkley sprang han ihop 106 yards och en TD senast. Snittade 5,9 yards per spel. Det är riktigt bra siffror. Zeke Elliott då? Ja; hans offensiva lina hjälpte inte till...alls. 69 yards på 15 rushes. Inte bra. Klart han kan bättre, men Cowboys offensiva lina måste steppa upp. Hur många yards släppte Cowboys mot Panthers? Jo, 147 yards och det har Cowboys inte råd med mot Barkley och Giants. Just det; av dessa 147 yards stod QB Cam Newton för 58 yards.

5. Vad säger vi om Giants legenden QB Eli Manning? Han har i mina ögon declinat de senaste två åren. Han kastar inte bort många bollar, men tar inte heller lika många chanser längre. Mot Jaguars gav han bort en pick-six och sedan tyckte jag inte att han kom tillbaka till normal nivå. Det räcker inte i NFL och framförallt inte i den divisionen som såväl Cowboys som Giants spelar i. Någon av dessa lag kommer gå 0-2 och det kan bli tufft om man vill nå slutspelet. Manning har sex raka matcher med minst en interception nu och han har inte heller kommit upp i en QB-rating om +100 sedan 12 november 2017.

Summa summarum; Cowboys vs Giants är en klassisk matchup, men det var länge sedan det såg så här tunt ut hos bägge lagen offensivt. Mitt spel under 42,5 till oddset 1,91 är taget sju dagar i veckan. Håll i!

/RoloMartins
  Cowboys - Giants
Spela på Speltips Cowboys - Giants
RoloMartins - 16 September 2018 - 21:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.82
19:00  Kalmar FF - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - Ö2 mål asian
1.81
19:00  Jönköping Södra - Västerås
Fotboll - Superettan - 1 (asian -0.75 / ö1,5)
1.81
01:00  Real Madrid - Arsenal
Fotboll - International Champions Cup - Över 3 mål
1.84
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset mån 22/7 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming