Cowboys vs Jaguars. En av ligans mest bleka offensiver mot ett av ligans bästa defensiv gör att jag tror att detta blir en low scoring game. Jag kommer spela under 42,5 totalt gjorda poäng till oddset 1,88 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen .

Värt att notera:

1. Cowboys enda positiva del i nuläget är Zeke Elliotts springspel. Han har skött sig formidabelt på slutet.

2. Enda chansen till en Cowboy-vinst är om Jaguars fortsätter slarva bort matcherna med en massa turnovers. Hela fem turnovers senast. Detta kommer Jags HC Marrone att säkerställa.

3. Jags har signat förre storstjärnan RB Charles och det behövdes. Jags RB Fournette missar fjärde raka matchen och det håller inte. QB Bortles är inte en QB som kastar 350-400 yards per match. Han är inte nog bra för det. NÄR han dock kastar för den volymen yards, det är då turnovers dyker upp.

4. Cowboys passing game dvs QB Das Prescotts ansvar ligger på plats nr 30 i ligan. Ynka 172 yards per game hittills. Det är på tok för dåligt och en av de orsaker till varför jag spelar under 42,5 gjorda poäng i kvällens match. Cowboys har inte varit särskilt snälla mot Prescott heller, då hans två vassaste vapen; Bryant och Witten lämnat laget.

5. Undrar hur länge Cowboys ägare Jerry Jones orkar se sitt Cowboys spela så här monotont och fattigt? Vi pratar alltså om Americas team och med en fan base som är enorm. Dock mångas slitningar internt nu pga få vunna matcher.

Jag är övertygad om att det här blir en low scoring game och sätter min slant på under 42,5 gjorda poäng till oddset 1,88 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen . Rygga ni med!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip