Cowboys står som värd för Jaguars i sin första preseasonmatch. Om vi tittar historiskt på den här outingen (lagen emellan) har båda haft stora bekymmer med att över huvud taget ens vinna under preseason. Det finns en naturlig orsak till det; lagen har vilat sina starters. MEN. Jaguars kommer låta sina starters spela i afton, men inte Cowboys. De vilar sina. Det är orsaken till varför linan ligger där den gör.

Jag tycker spelvärdet i den här outingen ligger på underspelet dvs under 37,5 poäng totalt i matchen till goda oddset 1,90 hos Unibet. Jag tar det!

Värt att notera:

1. Jaguars kommer spela sina starters ett antal serier. Cowboys spelar hemma inför sin trogna, stora publik och har en vettig QB2 i Cooper Rush, men summa summarum; lagen kommer skall testa nya spelare, nya system, bygga kemi mellan sina enheter. Det brukar föranleda till en hel del krockar och få poäng gjorda framåt. Det är därför jag gillar U37,5 poäng.

2. Som jag nämnde i ingressen; Jaguars har förlorat sex av sina sju senaste preseason-outings. Huvva. Det som dock är fascinerande är att vinsten kom mot...trumvirvel...Cowboys 2021.

3. Det skall bli kul att se Jaguars rookie Harrison starta på "sin" (i alla fall tilltänkta) position som RT. Han har skött sig finfint under training camp och HC Pederson vill se honom i skarpt läge = han kommer få spela många snaps.

4. Jaguars QB-äss Trevor Lawrence har själv gått ut med att han skall spela bortemot 10 serier och det gynnar Jaguars de luxe.

5. Cowboys HC Mike McCarthy kommer managera all offensiv playcalling i år. Det var den rollen han hade när han coachade hem en Super Bowl till Green Bay Packers. Han är alltså tillbaka i sitt rätta element efter att han själv medvetet tackat nej från 2018 och framåt.

6. En av Cowboys stora snackisar under training camp har varit RB Deuce Vaugh. Han är en tvärhand hög, men snabb som blixten. Ha koll på honom.

Jag tycker det här känns som en "low scoring game" och när ett lag medvetet vilar samtliga sina äss (se Cowboys inklusive QB Prescott), då känns spelvärdet som hittat. Jag spelar U37,5 poäng totalt i matchen till goda oddset 1,90 hos Unibet.

/RoloMartins
This is the stats tab
This is the post tip