Hela helgens godbit. Cowboys vs Packers. Fantastisk match mellan två av ligans mest intressanta quarterbacks; en ny och en mer rutinerad - Prescott vs Rodgers. En annan jätteintressant matchup är den mellan lagens respektive WRs och TE's och självfallet RBs. Ser vi till totalen statistik är Packers i nuläget i en bättre position är Cowboys. Säsongen är dock lång och allt kan hända. I afton spelar Cowboys på hemmaplan och det är ett plus.

Jag gillar dock det jag sett av Packers hittills, samtidigt som jag vill se mer av Cowboys. Det gör att mitt spel blir relativt enkelt idag. Jag kommer spela Packers +1,5 till oddset 2,06 hos Unibet .

Värt att notera:

1. QB Rodgers har sett ut som sig själv dvs i stort sett klanderfri efter fyra veckor. Han har 1146 passing yards i relation till Prescott hos Cowboys som har 941. Bägge QB's är mobila och har starka WR's

2. Packers har ett bekymmer och det är springspelet. Det var ett av de bekymmer som laget försökte lösa under offseason, men laget är inte där ännu. Montgomery är en habil back, men Cowboys däremot har kanske en ny Emmit Smith i vardande i form av Zeke Elliott. Jämför vi bägge lagens springspel har Zeke 277 yards mot Montgomerys 152. Om Montgomery får till en OK-outing ikväll, då kommer Packers kunna balansera spelet en aning även om Rodgers självfallet kommer kasta mycket och ofta.

3. Cowboys har släppt till många yards inledningsvis av säsongen. Deras secondary kan bättre, men hittills har den varit sådär OCH det kommer inte vara bra gentemot Packers tuffa, tuffa offensiv.

4. Cowboys och Packers har mötts åtta gånger sedan 2009 och Packers leder inbördes möten med 7-1, vilket är klara papper. Segrarna har varit relativt enkla också.

5. Cowboys är favoriter. Linan säger Cowboys -2,5. Kom ihåg att Packers mötte Bears föregående torsdag = de har vilat länge. Rodgers har skapat 10 touchdowns mot tre interceptions och han snittar 260 yards per match. Ha det i åtanke.

6. Det jag kikar noggrant på efter 4-5 veckors spel av säsongen är skadebekymmer. Hur ser det ut? För Packers del har klubben inte varit mer skadefri nu än på flera år, vilket borgar för att deras nyckelspelare är tillgängliga på samtliga nyckelpositioner. Cowboys har fortfarande del defensiva spörsmål att lösa på skadefronten.

Jag kommer verkligen se fram emot den här fajten ikväll. Packers +1,5 till oddset 2,06 hos Unibet känns riktigt bra och se till att ta rygg!

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip