Cowboys vs Patriots. En outing som hälsar gamle Cowboys-RB Zeke Elliott välkommen tillbaka till Dallas. Jag är övertygad om en lång eftermiddag för alla Patriots-fans, eftersom de har ett brandskattat defense; framför allt i deras secondary, där Patriots har tre av fyra starters borta. HUR skall de orka stå emot Cowboys offensiv med Cooks, Lamb och Gallup? Jag kan inte se det. Dessutom har Patriots en orörlig ”pocket passer” i QB Mac Jones. Lycka till mot Cowboys Parson och Lawrence. Nej; det blir en lång dag för alla Patriots fans. Cowboys vinner denna outing.

Jag har funnit ett spelvärde i Cowboys-3.5 i halvtid till oddset 2.02.

Värt att notera:

1. Dallas är 8-6 mot Patriots all-time och vann senast lagen möttes 2021. På hemmaplan är Cowboys 4-2 mot Patriots.

2. Cowboys defense har 12 sacks över tre matcher. Patriots QB Mac Jones kommer få springa mest hela dagen. För sitt liv alltså.

3. Patriots har 3/4 av sin secondary borta pga. skador. Det blir tufft att stå emot Cowboys offensiv. Det som dock stått ut för Patriots är deras defense, men mot Cowboys blir det för svårt.

4. Cowboys hade stora bekymmer i red zone i matchen mot Cardinals, vilket är ett problem de är medvetna om. Prescott har ”bara” en interception i år. Han spelar bättre.

5. Cowboys hade hela 13 penalties för 107 yards. Det funkar inte.

6. Patriots enda och stora chans i den här matchen är att snabbt få igång springspelet mot Cowboys. Då kan de hålla sig kvar i matchen. Cowboys tillåter 5.3 yards per löpning och är rankade som nr 30 i ligan. Det är Cowboys enda huvudbry i afton enligt mig. Stoppa Patriots springspel och det är toppchans:

Jag är övertygad om ett taggat Cowboys som kommer komma ut aggressivt mot Patriots. Spelvärdet finns i Cowboys-3.5 i halvtid till oddset 2.02 hos Unibet .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip