Cowboys (6-7) tar emot Rams (8-5) som har vunnit fem av sina sju senaste och det verkar som "maskinen" från i fjol har börjat takta i rejält nu perfekt till slutspel, MEN frågan är följande; vem av dessa två kommer spela slutspel? Dagens match är väldigt intressant ur det perspektivet. Jag tror på bortalaget, vars form visar full fart framåt...

Jag kommer spela Rams -1,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

Värt att notera:

1. Rams började 3-3, men har sedan som sagt börjat vinna. De senaste två outings har laget fått ihop 1 004 yards och sju touchdowns. Starka papper.

2. QB Goff har haft ett sådär-år hittills. Han har skrapat ihop 3 712 passing yards med 15 TDs mot 14 INT. Cowboys QB Prescott har fått ihop 4 122 yards med 24 TD mot 11 INT. Ett helt OK år.

3. Cowboys har förlorat fyra av sina fem senaste matcher och går i direkt motsatt riktning kontra LA Rams.

4. Cowboys har fortfarande inte besegrat ett lag med "winning record". Nu möter man Rams vid "fel tillfälle" i och med att maskinen har börja takta rejält. Samtidigt har inte Cowboys råd att förlora mer matcher. De har tur som spelar i den svagaste konferens i år, vilket gör att vid vinst av den = slutspel.

5. När Rams landade CB Jalen Ramsey från Jaguars, då har secondary verkligen klickat för Rams. Deras försvarspel har varit massivt. De har bara släppt in fyra TD-pass över de senaste sex matcherna.

Jag har feeling för att Rams har trampat igång nu. Både offensiv och defensiv har sett starka ut. Cowboys har så mycket mer att att reda ut för att vara en contender i år. DE borde vara klara för slutspel med tanke på laget som de har på papperet, men som vi alla vet; det avgörs inte på ritningsbordet, utan på planen.

Jag kommer spela Rams -1,5 till oddset 1,90 hos bet365 .

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip