Cowboys (5-6) vs Redskins (5-6). När det gäller Cowboys hade vi alla stora förhoppningar på laget inför den här säsongen efter deras ruggigt fina fjolår, men tyvärr har det handlat om avstängningar, skador på nyckelspelare, en svag offensiv lina, samt en bedrövlig secondary som försatt Cowboys i stora bryderier. Zeke Elliott som är en monster-RB när han spelar gör stor skillnad för QB Prescott. Tillsammans är de starka. Hjärtat för Cowboys defensiv är LB Sean Lee. Han är ALLT för det försvaret och han är fortfarande skadad. Det är ingen slump att Cowboys fått storstryk i tre raka matcher, när offensiven är lika het som snö i helvetet och defensiven mer porös än Venedigs gator som vittrar sönder. Nej; something's gotta give när det gäller Dallas. Skador till trots; det funkar inte.

Redskins då? Här klagas det inte. Laget har haft skador på snart alla spelar utom just QB Cousins som sett till att detta lag överlevt skadorna. Sedan har man fått tillbaka merparten av sina nyckelspelare som Norman, Brown, Kerrigan och Fuller spelar på en riktigt hög nivå. Kerrigan är ett unikum; nio sacks i år!

1. Cowboys är 33-19 när fd QB Romo och Elliott spelade på planen. Utan dem på planen är Cowboys 1-16. Huvva!

2. Cowboys motståndare har tryckt till Cowboys med 72-6 i gjorda poäng i andra halvlek de senaste tre veckorna, vilket säger allt. Om vi därtill adderar att Cowboys totalt gjort 22 poäng i dessa tre matcher känns det överlag...fattigt.

3. Redksins Cousins har satt 66 procent av sina pass för totalt 3 038 yards med 19 touchdowns och 6 interceptions. I sex av sina nio senaste matcher har Cousins levererat in två eller fler TD's, vilket är bra. Ha då i åtanke att Redskins har hela 15 (!) spelare på sin IR-lista, varav merparten tillhör den offensiva linan; Reed, Pryor, Kelley och Thompson för att nämna några äss som är borta ur leken. Ändå levererar Cousins!

4. Cowboys har förlorat fyra av sina fem senaste hemmamatcher, men vunnit sju av de senaste nio matcherna mot Redskins.

Jag är övertygad om att Redskins med Cousins kommer finna vägar att göra poäng mot ett offensivt fattigt Cowboys. QB Prescott har de tre senaste matcherna - alla förluster - levererat in: 0 TD's, 5 interceptions och inte nått 200 passningsyards framåt. Det funkar inte. Jag spelar Redskins -2,5 till oddset 1,96 hos Unibet .se.

/RoloMartins

This is the stats tab
This is the post tip